#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vee işte beklediğimiz o an bu yıl gerçekleşiyor inşaallah.

sabri'den bir daha gelmemesi üzerine geleceğiz. amatör takımlardan gelecek sağ bek bundan yetenekli

tarık,salih dursun veya veysel sarı sağ bek için yeterli olacaktır. güle güle diyeceğimiz gün gelir sana umarım!

15 dakika icinde bilmem kac tane hata yapti bu nasil futbolcu ya

Sabriye destek veren tribünler galatasraya büyük kötülük yapıyorlar tribün liderlerinin bu konuya el atmasi gerekir

Galatasaray%2B(35).jpg

Yönetim ve teknik heyet yollayacaksa bile şu Sabri diye ritim tutanlar yüzünden yollayamıyor.Sanıyorlar ki taraftar Sabri'yi çok seviyor.

Senin bizden gittigin gun bayram olacak :) o salak taraftar orda sevinip jest yapiyor kafa yok zaten onlarda

Yine enfes bir maç çıkardı reis.

-_-_-_-

Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

bu adam tribünlerden ve buradakilerin çoğundan daha iyi galatasaraylıdır. Yeteneğine dair bir iddiamız yok ama adamlığına ve Galatasaylığına kimsenin laf söylemeye yüreği yetmez.

Boyle galatasaraylilik olacaksa olmaz olsun .. gitsin bizden uzaklassin bizim icin en iyi olani odur

Bedavaya bir tane sag bek alirsak gönderilsin. Sabri'nin yerine alinabilecek adamlar ondan cok üstün degil maalesef. Veyseller Salihler en az bunun kadar kötü.

Boyle galatasaraylilik olacaksa olmaz olsun .. gitsin bizden uzaklassin bizim icin en iyi olani odur

Kardeşim akşam akşam git işine bak.

Yazdığımı oku, anla sonra yorum yaz. Futbol becerisi, yeteneği tartışılır ama Galatasaray'lığını tartışmak senin de benim de haddime değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt