Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
Sabri iyi oynamaz hiçbir zaman, sadece kötü oynamadı diyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim akşam akşam git işine bak.
Yazdığımı oku, anla sonra yorum yaz. Futbol becerisi, yeteneği tartışılır ama Galatasaray'lığını tartışmak senin de benim de haddime değil.
Ben onun Galatasarayliligini bile tartisirim !!!
Galatasarayda oynuyorsan cok seviyorsan RUHUNU koyacaksin ortaya !!
Beceremiyorsan yetmiyorsa kapasiten ELVEDA demeyi de bileceksin !!!
Kardeşim, şu lafı dedin ya sana birşey demiyorum.
Bu takıma gelen herkes Sabri kadar yürekli oynasaydı bu takım CL'yi almıştı. Takımı nasıl takip ettiğini sorgulamalısın.
Bedavaya bir tane sag bek alirsak gönderilsin. Sabri'nin yerine alinabilecek adamlar ondan cok üstün degil maalesef. Veyseller Salihler en az bunun kadar kötü.
bu adam tribünlerden ve buradakilerin çoğundan daha iyi galatasaraylıdır. Yeteneğine dair bir iddiamız yok ama adamlığına ve Galatasaylığına kimsenin laf söylemeye yüreği yetmez.
la bit git bi bitmediniz sabriciler sizi .
galatasarayligina lafim yok ama bu sacma destek yüzünden yillardir takimda kaliyor
Yeteneksiz kabul, şutları berbat kabul ancak bu takım için elinden gelenin en iyisini yapıyo, hırslı mücadeleci allah yetenek vermemiş, ben sadece doğruları söylüyorum bu takımın oyuncusu değil ama Galatasaraylı olduğunu, mücadele ruhunun üst düzeyde olduğunu çok iyi gösteriyo sabri.
bu takımın oyuncusu değil
GALATASARAY gibi dünyanın ilk 10 takımı arasına girmek gibi bir hedefi olan takım da oynamak için yeterli mi bu söylediğin o zaman takımı böyle futbolcularla dolduralim yüzlerce galatasaraylı oyuncu var ülkede hepsini alalım zaman