Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeteneksiz kabul, şutları berbat kabul ancak bu takım için elinden gelenin en iyisini yapıyo, hırslı mücadeleci allah yetenek vermemiş, ben sadece doğruları söylüyorum bu takımın oyuncusu değil ama Galatasaraylı olduğunu, mücadele ruhunun üst düzeyde olduğunu çok iyi gösteriyo sabri.
Elinden geleni yapmaya calisiyor ama bisey gelmiyor elinden isteari gibi vizildiyor ama katkisi 0
İşte onu diyorum çok çabalıyo ama olmuyo yetenek yok, ama canı gönülden mücadelesinden dolayı ben onu kutluyorum tebrik ediyorum. İleride bizi en iyi şekilde temsil edecektir tv'ler de.
Stad'da anonsculuk yapa bilir her turlu sey olur ama takimdan elini ayagini cekmeli
Bizde onu istiyoruz hayırlısı, kırmadan sakin bir şekilde söylenmeli![]()
--------
Yıllar sonra çıkıp ; " Ben kimlerle top oynadım be ya... " diye hikayelerini anlatacak bir TV programında.
Sadece 2 maçını hatırlayacağım işte o zaman:
1- Kendi sahasından alıp sahayı boydan boya katedip gol attığı ,Ali Sami Yen'deki 1-0 dan 3-1 kazandığımız Bursa maçı
2- Bordeaux maçındaki golü
Ama gerisini hatırlamamak için ilaç bile kullanabilirim. :redface:
Volkan'ı kedi gibi tutuşu, kadıköy'de üçlü çekişi fenerlilere hareket çekmesi filan genelde benim aklıma bunlar geliyo![]()
Ha bak Volkan olayını unutmuşum. Ama futbola dair 2 si dışında hatırlamayı bırak hatırlamamak için çaba gösterilecek bir futbol hayatı var
Bişey yazmaya değmez yada söylemeye.Hala çok iyi Galatasaray'lı diyen var.Ne desek boş.Bende,sizlerde süper Galatasaray'lısınız.
Bu takımın oyuncusu değil hepimiz aynı ağızdayız tamam,bir an önce gitmeli artık tamam kabul ancak iyi bir Galatasaray'lı olduğu gerçeğinide değiştiremeyiz değil mi ?
Keşke olmasaydı.Keşke fenerli filan olsaydı bizde oynamasaydı.