#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri yi tamamen sildi hoca.

Zaten kupa maclarinda bile oynatmiyor, bakalim onu alan olacakmi.

2023 yilinda Mars gezegenine tek yönlü bir araç gidecekmiş. Geri gelemeyecekler. Sabri yi vatan millet!! için bu gemiyle misyona göndersek. Başka türlü kurtuluş yok Sabri den.

Tamam bende yetersiz buluyorum ama dile kolay 15 küsür yıldır hizmetmiş,kaptanlèk yapmış bu adam bize. Hakarete yakın cümler yakışmıyor bize sabri icin. Gitmesini istiyorum zamanı doldu demek ile yetinip okadar zor olmaması gerekir galiba. Ne bileyim arkadaş bu adamında gözü kulağı var sonucta . Her yerde aynı saydırmalar ve saire. Kendisi iyi Galatasaraylı ve böyle gurur yıkılacak cümleleri hak etmiyor hele hele renkdaşlarından.

ne kadar vefasız zat dolu bu forum.. bu adam tam 13 senedir bu kulüpte camiada ve bugüne kadar görev verildi mi elinden geleni yaptı yedek oturduğu zaman gıkını çıkarmadı ve bazıları gibi kulübün kötü zamanlarında kaçıp gitmedi kulübü yüz üstü bırakmadı! sabri burada atıp tutanlardan daha delikanlıdır ve hepsinin toplamından daha fazla Galatasaraylıdır! siz Galatasaray için ne yaptınız bir ilk önce düşünün.. sabri demek fanatik Galatasaraylı ruhunu iliklerine kadar yaşamak demektir.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

galatasaray için sabrinin gönderilmesini şiddetle yazdım

bundan büyük iş mi olur

ne kadar vefasız zat dolu bu forum.. bu adam tam 13 senedir bu kulüpte camiada ve bugüne kadar görev verildi mi elinden geleni yaptı yedek oturduğu zaman gıkını çıkarmadı ve bazıları gibi kulübün kötü zamanlarında kaçıp gitmedi kulübü yüz üstü bırakmadı! sabri burada atıp tutanlardan daha delikanlıdır ve hepsinin toplamından daha fazla Galatasaraylıdır! siz Galatasaray için ne yaptınız bir ilk önce düşünün.. sabri demek fanatik Galatasaraylı ruhunu iliklerine kadar yaşamak demektir.

Sabri kacip gitmemismis puhahahshazfhjszh. Ulan sabri kacsa nereye gidecek nazilli belediyespora mi ? Saf misiniz sabri misiniz nesiniz ya.

Kadroya alınmaması gidici olduğunu gösterdi sabriden kurtulmaya kalli donemindede yaklasmistik ama olmamıştı bu sefer olur inşallah tabi kötü sonuçlar alirsak sabri tekrar döner takıma

Kafile de yer almış ama 18'e giremez.Kurtulduk sonunda Allah bir kaza bela vermese.

18lik kadro da yok.

Yeaaahhhhhjjjjhhhhhhhh

* LG G2 Tapatalk *

Mancini'yi bağlamaz ne kadar yıldır kulüpte olduğu abiliği filan. Baktı olmuyor hemen bitti Sabri. Helal olsun hocam 13 yıllık eziyetten kurtardın

13 yıl düzenli olarak kulüpten parasını alıp zengin olan ve kendini 1 gram geliştirmeyip abiliklerle takımda kalan bir futbolcuya vefa borcum filan yok.

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Şükürler olsun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vefasız derken? Bu adam 13 senedir asgari ücrete çalışmıyor, trilyonları alıyor hem de hiç haketmeden. Ne yani adam iyi galatasaraylı diye milyon oyroları ödemeye devam mı edelim? Sabri'yi ben de severim ama oynamayınca. :asd: ee oynamadıktan sonra da kulüpte kalmasının bir mantığı yok.

Vefasız derken? Bu adam 13 senedir asgari ücrete çalışmıyor, trilyonları alıyor hem de hiç haketmeden. Ne yani adam iyi galatasaraylı diye milyon oyroları ödemeye devam mı edelim? Sabri'yi ben de severim ama oynamayınca. :asd: ee oynamadıktan sonra da kulüpte kalmasının bir mantığı yok.

Ya hay ağzına sağlık ben yazacaktım arkadaş ne vefası 13 yılda 20 milyon TL den aşağı para kazanmamıştır hepimiz toplansak hayatımız boyunca kazanamayız bu parayı elmayla armutu karıştırmayalım zaten Sabri vefalı olduğumuz içğn son beş yıldır hiçbirşey yapmadan kadroda ben olsam son Polat dönemindeki futbolculardan bir tane tutmam tarihimizin kara lekesi bir sezon yaşattılar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt