#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet yine kanmış bir maçlık performansa.

Tapatalk

Sabri'nin sezonda 2-3 maçı vardır böyle. Onlardan biri de dün geceydi. Maksimum 1-2 maç daha böyle oynar sezonu kapatır.

Sene sonunda plaket verilip, teşekkür edilmeli..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ters adam ters kanatta hayatinin macini oynadi. Garip adamsin Sabri.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakkını yememek lazım iyiydi ama rakipte leşti sezon sonuna kadar gerektiğinde iş görsün yeter

dün sabrinin oynadığı topu telles veya herhangi başka bir solbek oynasa millet metiye dizmekten yorurmuştu sabriye önyargıyla bakıyoruz mağlesef hep bunun aksini kimse iddia edemez net...

Ters adam ters kanatta hayatinin macini oynadi. Garip adamsin Sabri.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tamamen motivasyon ile alakalı bir durum.Sağ tarafta oynarken ben zaten işimi yapıyorum havasında oynuyor.Ama sol tarafa geçtiğinde mevkisinde oynamadığının bilincinde olduğu için ekstra işler yapması gerektiğini düşünüyor.Örneğin dün sağ tarafta gelişseydi orta açacağı bir çok pozisyon vardı ancak pas vermeyi tercih etti.

istikrarı olsa ligin en iyi bek oyuncularından biri olabilirdi. ama sonraki maç ne oynayacağı belli değil.

Iste böyle maclar yüzünden kurtulamiyoruz kendisinden. Ne adamlarsiniz ya. Tüm sezon saydirirsiniz adama, sonra 3-4 mac iyi oynayinca adamin hakki yenmis oluyor, fazla sans bulmamis oluyor. Yok garip garip fantaziler uyduruyorsunuz. Bilmem ne sol tarafta kendini kanitlamasi lazim mis da ondan ugrasmis iyi oynamis diye. Yav bi gidin. Bildigimiz Sabri. Takimin gaziyla o da iyi oynadi. Birakin artik bu ayaklari. Sezon sonu kontrati uzarsa görürüm ben sizi seneye.

Adı çıkmış 9 a artık sahada ağzıyla kuş tutsa yaranamaz şimdi kontratı bitecek mecburen kendini olabildiğince kasıyor yeni kontrayı imzalasın yine postu serer dünkü maça aldanmamak lazım.

Sorun iyi oynaması değil. İyi oynadığı maç sayısı. Her maç böyle oynayacak olsa tamam da öncesini de biliyoruz. Ceyhun için falan da geçerli bunlar.

BfQb4auIIAACy2x.jpg

:D

Oha Sabri reklama çıkmış :(.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt