#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın kaptanı böyle bir reklamda oynar mı? Milletin kaptanları karizma bizimki şaklaban.

Sneijder ice tea reklamında direkleri dövünce birşey yok sabri oynayınca aaauv.

Zaten başımıza ne geliyorsa şu aşırı takmamızdan geliyor ya hadi neyse. Adam yıllardır kendini kanıtlama adına eksik olan yetenek kısmı ile birşeyler yapmaya çalışıyor, şu büyük beklenti yok mu zaten her oyuncudan messi performansı bekliyorsunuz.

İyi oynasa beğenilmez oynamasa sövülür rhat bırakın adamları her takımda defo bulunur bırakında bizim defomuz sabri olsun. Herifi a takıma çıktıktan beri her yerde denedik, solbek oynadı, sol açık oynadı, ön libero oynadı, sağ iç orta saha, sağ bek/açık oynadı.

Yanlış anlaşılmasın sabrici emreÇ'ci x'ci falan değilim ama şöylede bir gerçek var bu adamlar iyi oynadıkları hiç bir maçtan sonra ki maç oynatılmadı, özgüvenleri kırıldı hep.

Fenerde yıllık 2.5 milyon € alıp 10 senedir yatan selçukla bu kadar dalga geçmiyor az insaf.

O nasıl bir reklam? Hakaret edince de ceza yiyoruz.Bu herif katıksız gerizekalı.

Bazi arkadaslar para icin yapilir demis.Bu kadar mi esiri olduk bu meletin? Kimse Sabri'ye reklamda oynadigi icin kizmiyor ama Galatasaray gibi bir takimin kaptani bu tarz bir reklam da oynarsa kusura bakmayin birakin dalga gecmeyi adamin arkasindan teneke calarlar.Ama birazda bu takimin kaptanlik sorumlulugunu bu kisiye verenleri sorgulamali.Kaptanlik takimda uzun suredir bulunma ile olmuyor sadece o sorumlulugu tasiyabilecek yapida olmaktir aslolan.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Olamaz ya reklama bak. Lan defol git su takimdan!!!!! :crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:

Sneijder ice tea reklamında direkleri dövünce birşey yok sabri oynayınca aaauv.

Zaten başımıza ne geliyorsa şu aşırı takmamızdan geliyor ya hadi neyse. Adam yıllardır kendini kanıtlama adına eksik olan yetenek kısmı ile birşeyler yapmaya çalışıyor, şu büyük beklenti yok mu zaten her oyuncudan messi performansı bekliyorsunuz.

İyi oynasa beğenilmez oynamasa sövülür rhat bırakın adamları her takımda defo bulunur bırakında bizim defomuz sabri olsun. Herifi a takıma çıktıktan beri her yerde denedik, solbek oynadı, sol açık oynadı, ön libero oynadı, sağ iç orta saha, sağ bek/açık oynadı.

Yanlış anlaşılmasın sabrici emreÇ'ci x'ci falan değilim ama şöylede bir gerçek var bu adamlar iyi oynadıkları hiç bir maçtan sonra ki maç oynatılmadı, özgüvenleri kırıldı hep.

Fenerde yıllık 2.5 milyon € alıp 10 senedir yatan selçukla bu kadar dalga geçmiyor az insaf.

Ilk cümleyi okudum, gerisini okumadim.. Sabridende komiksin. Ciddi olamazsin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=b1Wi7m4gOIU[/media]

@sebebiziyaret: BİLGİ l Sabri Sarıoğlu'nun oynadığı reklam filmi Türkiye Televizyon tarihinde 24 saatte en çok tıklanan reklam filmi olarak tarihe geçti.

:)

Futbolun mizahi yönünü taraflı tarafsız herkese gösteren adamdır sabri. Gerçi bunu bir kastı olmadan yapıyor ama neyse: )

Hakkında yapılan acımasız eleştirilere kesinlikle katılmıyorum. Resmen futbolcu degerlendirmesinde olumsuzluk birimi olarak kullanılıyor. (Orn; sabriden iyidir)

Bu adam senelerdir onca hoca gelip geçmesine rağmen kadroda kalmış ve her dönemde ciddi süreler almış. Bu dönemlerde galatasaraya hangi td 'lerin geldiğini söylememe gerek yok. Şimdi bütün bunların birşey bilmeyip sabriyi sevmeyenlerin futbol bilgisine guveniyorsak diyecek birseyim yok. Ama değilse bu adama bu kadar yüklenmeyi bırakıp onca geçen seneye, hocaya, gs için döktüğü tere saygı duymalıyız.

Not: sevgi ve saygı farklıdır. Ben de sevmiyorum keşke daha iyi olsaydi ama yukarıdaki sebeplerden, onun yerine alınan ali turan, salih gibi adamları gördükten hatta hatta zaman zaman ortalamanın üstünde performans göstermesinden dolayı takımda bulunmasinda bir sakınca görmüyorum. Futbolu gs formasıyla bırakmalı, sonra efsaneler anılıyor projesinde plaketi verilip tribünlere sonkez üçlü cektirmelidir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt