#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan trilyonlar alıyorsun dahada üç kuruşa tenezzül edip kendinide camiamızıda rezil ediyorsun.Sen bu şekilde üç kuruş için kendini soytarıya çevirirsen kaptanda olsan sahada melo'dan ayarı yersin. :)

La olum sen ne sansli bir adamsin..millet seni birakti salih'e sallamaya basladi..yine yirttin evlat..

Burak bile Sabri'den daha kazma olduğu aşikar iken Selçuk'un Sabri kadar değil çeyreği kadar takım için mücadele etmediği ortada iken halen millet Sabriye sallıyor.

[attachment=7516:upload_2014-2-8_18-13-9.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-8_18-13-9.webp
    upload_2014-2-8_18-13-9.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 143
Yavaş reyiz motoru bozucan :D Deli gibi oradan oraya koşuyor.

cok kosmaktan ve pres yapmatan baska hic bir özelligi yok sabrinin hic bir pasi yerini bulmuyor umarim ikinci yari veysel girer

sol kanatda/bekde oynuyordu bu herif 2 mactir, iyidi. sag beke gecti yine bos

Koşuyor ama boş koşuyor, rakibin hücumcuları üstüne gelirken geri geri kaleye kadar girecek utanmasa

Sahanın en kötüsü bizde. Veysel girer oyuna veya girmeli. Hajronunda etkisi var bunda ama. Yardıma gelmiyor hiç hejen hemen.

Olm yine sabri reyiz geyiklerine konu olacaksın. Gol sevinci yasarken sakatlanmasana haci

Kupa maçları bitsin kadro şekillenir. Şu an kupa maçları yüzünden böyle rotasyon yapıyor hoca.

Ben 1-2 hafta sonra veyseli kesin monte edeceğini düşünüyorum takıma. Burdisso ile telles arasında değişmeli oynatır ama hajroviç falan yabancı sınırı yüzünden oynayamıck galiba.

ben ne kadar beğensemde durum onu gösteriyor

Helal olsun Sabri'ye. Yine süper oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt