Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Antalyaspor'un sağ kanatına karşı iiyi duramadı. Bunda Burak'ın da payı var. En çok eleştireceğim noktası hucuma fazla çeşitlilik getiremiyor. Eboeu gibi içeri doğru kat etmiyor. Duvar pası yapmıyor. Şunu da gördük ki antereman sonrası mutlaka orta nasıl açılır diye çalışması lazım. Açtığı ortalar ya isabetsiz yada ön direkteki oyuncuda kalıyor.
Geçen maç da kaç kere ciddi pozisyon hataları yaptı Hajrovic en az 4-5 kere sağ bek gibi pozisyon aldı bunun açıklarını kapattı.
Bursa maçında ise Sneijder anormal derecede yardım etti zaten Bursa ileri çıkamadı adam akıllı.
İkinci yarı dikkat etmişsinizdir Mancini uyarmaktan bıktı bir ara.Adama hakikaten üzüldüm.
İlk yarı inanılmaz kademe hataları yaptı.Bu adam futbolu bilmiyor ve konsantrasyonu çok düşük.Sağ stoper Burdisso olunca uyumlu da olmadılar.Hoş uyumlu olsalar ne yapabilirsin...
adamın kapasitesi bu kadar sabriyi zerre kadar eleştirmem. yıllarca bu adamdan medet uman zihniyete benim lafım. adam kapasitesini zorluyor açıkca görülüyor. ama bu yani sabri bu
Kapasitesi belli tamam, katiliyorum. Ama topun dibine girmeyi bilmeyen ve 20 senedir ögrenemeyen yerin dibine girsin ve profesyonelim diye gezmesin sokaklarda.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.