#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Antalyaspor'un sağ kanatına karşı iiyi duramadı. Bunda Burak'ın da payı var. En çok eleştireceğim noktası hucuma fazla çeşitlilik getiremiyor. Eboeu gibi içeri doğru kat etmiyor. Duvar pası yapmıyor. Şunu da gördük ki antereman sonrası mutlaka orta nasıl açılır diye çalışması lazım. Açtığı ortalar ya isabetsiz yada ön direkteki oyuncuda kalıyor.

Sabri'ye bişey diyemiyorum zorla mı la bide sağ bek oynatılıyor,sol bek harici oynatıldığı her maçta bu adamı suçlamıcam-oynatana mana bulucam.

bu adam ne zaman futbolu bırakacak, bırakınca teknik kadroda görev alacak mı ! bırakması bizim için kötü başkaları için iyi mi olacak !

Geçen maç da kaç kere ciddi pozisyon hataları yaptı Hajrovic en az 4-5 kere sağ bek gibi pozisyon aldı bunun açıklarını kapattı.

Bursa maçında ise Sneijder anormal derecede yardım etti zaten Bursa ileri çıkamadı adam akıllı.

İkinci yarı dikkat etmişsinizdir Mancini uyarmaktan bıktı bir ara.Adama hakikaten üzüldüm.

İlk yarı inanılmaz kademe hataları yaptı.Bu adam futbolu bilmiyor ve konsantrasyonu çok düşük.Sağ stoper Burdisso olunca uyumlu da olmadılar.Hoş uyumlu olsalar ne yapabilirsin...

Adı hıdır elinden gelen budur ,

çok eleştirdim ama cidden kızmıyorum ....

1 tane adam gibi orta acsan maci almistik

yeme icme orta calis

40 yillik topcusun orta acmayi ögrenemedin be bir de kaptan olacan

Deplasmanda bu adamı oynatmak facia.

TT Arena'da sadece arada oynaması gereken bir oyuncu.

Enerji tamam ama 20 orta 1 isabet bile yok. Olmaz böyle.

adamın kapasitesi bu kadar sabriyi zerre kadar eleştirmem. yıllarca bu adamdan medet uman zihniyete benim lafım. adam kapasitesini zorluyor açıkca görülüyor. ama bu yani sabri bu

Sabri'yi yerin dibine soksak az.

Kapasitesi belli tamam, katiliyorum. Ama topun dibine girmeyi bilmeyen ve 20 senedir ögrenemeyen yerin dibine girsin ve profesyonelim diye gezmesin sokaklarda.

Defans olarak sıfırsın dün yediğimiz bütün ataklar senin kanadından geldi.. Ne zaman Veysel geçti sağ beke atak yemeyi bıraktık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt