#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bügün hic ileri cikmadi acaba mancini mi öyle istedi

Adamin ofansa katkisi kos koca sifir, ama neymis Eboue fazla gidiyormus vidi vidi vs...

Bunu sahaya koyan hocaya saygı falan duymam. İyi td-kötü td ayracıdır benim için bu biokütle.

İlla ikisini de oynatmak istiyorsan, deplasmanlarda Eboue, içeride Sabri'yi oynat. Zaten deplasmanlarda oyunu ele alma sıkıntımız var. Hiç değilse Eboue hücuma biraz hareketlilik kazandırırdı. İçeride de Sabri fazla sırıtmazdı. Zaten gelene gidene 4-5 atıyoruz. Bu arada Sabri'de çok kötü değildi yani.

Gazsız olmuyor. Topçu filan değil ama gaz ile bazen beklenmedik şeyler yapabiliyor maç içinde. TT Arena dışında gaz alamadığı deplasmanda ki oyununa şaşırmamak lazım.

bize iyi oyuncu kötü oyuncu ayrimi yapabilecek bir td lazim. bunu kalli disinda bizde kimse yapmamisti, o adami cok özledim ben. her gelen td bu beceriksiz elemanlara güvenip yola cikiyor. ulan hepsi mi kör anlamadim gitti.

[attachment=8627:1922433_223064484549130_189182651_n.jpg]

.......

Ekli dosyalar

• 1922433_223064484549130_189182651_n.webp
    1922433_223064484549130_189182651_n.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 152
Sunun futbolcu falan olmadığını hangi td anlayacak bakalım. Adam 10 küsür senedir bizde oynuyor yaw inanılır gibi değil. Ciddi diyorum INANILIR BIR DURUM DEGIL su.

Ne zamandir diyorum Sabriyi elestirmeyin onu oynatanlara kizin diye. Oynayinca adam iste elinden gelenini yapiyor kapasitesi okadar. Onu Eboueye tercih eden Mancini elestiriyi hak ediyor.

Ne zamandir diyorum Sabriyi elestirmeyin onu oynatanlara kizin diye. Oynayinca adam iste elinden gelenini yapiyor kapasitesi okadar. Onu Eboueye tercih eden Mancini elestiriyi hak ediyor.

yav eboueyi oynatmazsın anlarım cl maçı dinlensin dersin yine oynatmam lazım anlamamda hadi haklılık payı var diyelimde veyseli neden oynatmazsın saçma sapan işler ruhsuz topçuların yanı sıra malesef mancinininde hatası büyük deplasmanlarda 88 de net pozisyonda vermedi adam gibi pas diye drogbayı çıkarıp 1 dk öldürüyor giren adam ceyhun felan olmaz böyle şey 5 dk bekle oyun bitince azarlarsın neden vermedin diye

2 ay sonra sabri ile sözleşme uzatıldığı kapa bildirilir asıl o zaman görürüm buraları :asd:

Sevmesem bile FB macinda yokluktan ilk 11'e yazarim. Oyuncu yok resmen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt