#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri bu takimda hala yeri oldugunu kanitladi bence bu aksam. Sonradan girip enerjisiyle o kanata hareketlilik getirdi.

Sezon basindan beri diyoruz, iki tane kanat ve Sneijder'le oynayalim diye ama malzeme yok elimizde.

Bravo Sabri.

Kim ne derse desin. Bu adam hep yüreğini sahaya koydu. Herkes alay etse de, yuhlansa da, forma şansı bulmasa da, hiçbir zaman yılmadı! Aldığın her kuruş helal olsun Sabri !

bence şu son dönemde eleştirenlere ve dalga geçenlere en güzel cevabı sahada veriyor.adamsın...

Burak yerine Sabri oynamali kanatda, adam en azindan orta filan veriyor, bazen adama çalim atiyor.

Ne derseniz denin ama bizim kanat fakirligimiz çok belli oluyor

Yetenekleri sınırlı da olsa, kendisini taraftara yıllarca nasıl kabul ettirdiğini ergen takım arkadaşlarına anlatması lazım.

Sabri tam 2.yari futbolcusu ya. 70'ten sonra sahaya süreceksin her türlü is yapar :D

Bu adam ayağının dışını iyi kullanıyor ciddiyim.Aslında çok iyi değil ama kanatsız olduğumuzdan fark yaratıyor.Bence Burak oynayacağına Sabri oynasın.

Oyuna girdikten sonra oynadığı kanattan bayağı bir etkili oldu, her zaman duruşu ile kalbimizde zaten ancak böyle katkı yaptığı zamanlar daha bi seviyorum sabriyi.

Kalan maçlarda Sabri oynamalı en azindan kanatta Burak sacmaligi olmaz.

Saka yapmiyorum sagda Buraktan daha faydali olur.

Katiliyorum. Eboue falan bile Buraktan daha yararli olur kanatta. En azindan top teknigi iyi. Sabrinin bile top teknigi Buraktan iyi. Sabrinin o ayaginin disiyla Buraka pozisyon yarattigi topu Burak mesela hayatinda atamazdi.

Yahu adam en azından tribünler yuhaladı diye formayı çıkarıp atmadı. Yedek oturunca, kendini dünya yıldızı triplerine takıp, bu kulübe gider yapmadı. Bizim reyiz Selçuk'tan da Burak'tan da daha Galatasaraylıdır. Her ikisi de kuşların formasını para için giyer ama reyiz giymez. Asıl sahip çıkılması gereken Sabri'dir. Bakıyorum da Sabri gitsin diye kampanya başlatanlar var. Takımdan gitmesi gereken o kadar çok ruhsuz ve beceriksiz oyuncu varken reyize sıra gelmez.

1510448_720035408055157_3480223060330754297_n.jpg

Ya bi defol git artık, bi git defoooolll, bas git ulan...

Sabri bugün gayet iyi saçmalamayın bende çoğu zaman kızsamda doğruya doğru

C5303 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt