#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O trivela hastalığı yüzünden boş kaleye atamadı. Trivelası direkte patladı.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Sabrinin asıl mevkiside Sağ Kanatdır.Bildiğim kadarıyla 2007 yılına kadar ordaydı daha sonra Sağ Bek yokluğundan oraya monte edildi zaten o zamana kadar baya iyi oynuyordu ne zaman ki sağ beke geçti saçmalaya başladı yoksa gerek enerjisi gerekse önde presleriyle iş yapar.

büyük kaptan kapaklari takti. sabri ve burak düsmanlari bu gece uyuyamaz üzüntüden. :D

bu maçlık performansına güvenilmemeli

ama sağ taraf sabri veysel ikilisini emanet edilmeli yavaştan

Sabri de birşey farkettim önemli maçlarda fark yaratıyor Almanya Bordeaux geçen seneki 3-2 Real Madrid maçı demek ki normal maçlarda oynatmamak gerekiyor :D

Reys fena degildi, herkes onun kadar ruhlu, mücadeleye hazir olsaydi belki bu durumlara düsmezdik .

Ayağının dışıyla Burak'a yaptığı asistte çok tereddüt ettim kaleye mi vurdu la diye :D Sonra sabriye birşey olmuş derken direğe vurmasıyla kendime getirdi :D

Büyük maçların adamı olduğu kesin bir şey :D 3-2 yendiğimiz Madrid maçında da Sneijder'e asist yapmıştı reyiz

Evet biz bile alay konusu ediyoruz çoğu kez ama adamda bi kere mental olarak büyük bi güç var. Sabri'ye yapılan eleştirilerle kıyaslanamıyacak kadar az eleştiri Burak'a Selçuk'a yapıldı adamlar topa vurmayı unuttu. Ayrıca kriz anlarında, takım kötü gettiğinde kendi potansiyeli hep zorladı Sabri. Milyonlarca renkdaşımızın hayallerini süsleyen formanın hakkını yeteneğiyle vermese de o isteğiyle bana bunu hep göstermiştir. Dünkü maç zaten buna en iyi örnektir. Ne kadar alay edilirse edilsin kendisi bu takımda saygıyı en çok hak eden futbolcuların başında gelmelidir.

3-2lik real maci bide 2-5lik bursa maci -_-

hicte sevmem sabriyi ama helal olsun dun icin

sol'da akiyor herif, daha öncede solda oynamisdi begenmisdim. sabriden sag bek felan olmaz.

Helal olsun kaptan sana. Biz boşuna kanatsız oynamasız bu sene.

Maç topiginede yazdım. Sabri'nin gücünü biri 99 yapmış. :D

# tapatalk #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt