- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Hadi bakalim ins yolcu
★★★
★★★
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarih bizi affetmeyecek!!
Hayir adam gruplasma yapmadigi , formasinin hakkini verdigi, sonuna kadar mucadele ettigi, mevki ayirt etmeden oynadigi icin gonderiyoruz o yuzden affetmeyecek. Sabrininde cikip konusmaya hakki var.
Sizin yerli cetesi dediginiz grubun basi selcuk inan dir. Gecen sene yaptiklarini unutmayiz
Kazın ayağı öyle değilmiş demek ki.
Sen smdi bu karari prandelli nin aldigina inandin mi neye gore aldi? Adam daha antremana cikmamis
3 yaşındaki çocuğa sor Galatasaray'daki en kötü oyuncular kimler diye Sabri'yi yazar listesine. Bu adam değil mi bütün Türkiye'nin dalga geçtiği. Yok ruh katıyormuş da bilmem ne yapıyormuş. Bu herifler gitmediği sürece alttan yeni kimseyi yetiştiremiyoruz kene gibi yapıştılar.Ben de antrenmana çıkmadım ama Sabri'nin gitmesi gerektiğini biliyorum3 yaşındaki çocuğa sor Galatasaray'daki en kötü oyuncular kimler diye Sabri'yi yazar listesine. Bu adam değil mi bütün Türkiye'nin dalga geçtiği. Yok ruh katıyormuş da bilmem ne yapıyormuş. Bu herifler gitmediği sürece alttan yeni kimseyi yetiştiremiyoruz kene gibi yapıştılar.
Sabriye yapılanlar iki yüzlülük..Sabriyi ilk 11'de düşünen biri değilim ama katkı yapar mı.%100 yapar..En basitinden bütün sezonunu silin ama son 3 maç kala Umut'a yaptığı asistle gelen golle biz 2.liği alabildik..Yönetim teknik ekiple konuşup Reisi geri getirtmeli..
He iste onu deyin dalga gecildigi icin istenmiyor bu kadar basit. Performans diyosun selcuk bey ne yapti atar giderden baska
Kötüye daha kötü örnek verince haklı mı çıkıyorsun aklınca? Sabri'nin bize 11 yıldır kazandırdığı tek şey 0 ha bir de geçen sene asist yapmıştı son dakikada her sağbekin yapması gerektiği gibi.
Performans olarak diyosunuz ya bende cok dgr verilen selcuku ornek veriyorum. Kaldi ki performans gayet iyiydi bana gore
Ulan sende arada kaynarim diyosun yuru antuya