#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi taraftarında büyük tepki vermesi yanlış çok fazla katkı alamadık Sabri'den ama gidipte Harjrovic karakterinde birini getirmesinler

sabrinin alinmamasi mukemmel bir operasyon yapilacaginin ilk sinyali ve bana gore cok dogru bir karar... amaaaa; yillarini gs ya vermis birini de bu kadar elestirmeyelim .. olunun arkasindan konusulmaz bunu unutmayalim :-)

Bjk falan alsa da izleyip gülüp eğlensek. Dany gibin.

Tüm ülkede capslere konu olacak kadar dalga geçilen futbolcu Sneijder bile olsaydı ailemden sonraki sevgilim GALATASARAY ımda bırakın kaptanlığı futbolcu olmasına bile gönlüm razı olmaz olamaz emekleri için tşk ama buraya kadarmış

Hoşçakal Oz Büyücüsü :(

Sabri kalmalı hala iş yapabilicek bir oyuncu bu dediğimin vefayla filan ilgisi yok

Hesap Makinesi

Ben hala inanmıyorum bunun gideceğine adam derin galatasaray ı kurmuş işe yaramazlar ordusu da destek olmuşlar buna yine kalır bu herif takımda.

Hala Sabri dursun diyenler var guluyorum. Oynadigi maclarda Sağ bek bombos Sabrinin tarafindan geliyorlardi maclarda.

Sabri gitsin gsstore boykotum sona erecek hemen Çubuklu bruma forması alacağım

artik gider baska yerde saklabanliklarini yapar

Şimdi bu büyük Galatasaraylı alacaklarını da ister adam sabah toplantıya çağrılmış gitmemiş

21 sene kulübe hizmet vermiş bir kişiye bir plaket en azından verilmelidir.

Dile kolay 21 sene az değil.

pahali bir plaket vermesinler

yillardir zaten sömürdü bizi ona saysin

Sabri kulube bir tsk plaketi versin. Boyle bir yeteneksizi 21 sene besledigimiz için.

Ulan sanki herif karın tokluguna galatasaraya çalıştı.

15 senede 15 milyon euro para kazandı adam Galatasaray olmasaydı ne hallerde olurdu kim bilir.

Adam birde tavır yapıyor git teşekkür et ve ayrıl yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt