#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle kadroda kalmasi gereken futbolcu.. ilk etapta kesik yiyenlerden sadece Sabri'yi kadroda tutarim ben.. Veysel, Tarik, Sener'den fln iyi topcu.

Güle güle, capsların her zaman kalbimizde duracak..

sabri'den önce gitmesi gereken cok adam var: eray, aykut, emre colak, aydin yilmaz, burak yilmaz, hatta veysel, eboue

21 sene oynayıp efsane olamamak büyük başarı, ucuz plaket verilmeli.

Yahu bu adamla yıllardır herkes dalga geçerken bu kulüp sahip çıktı,üstüne 1 milyon euronun üstünde para verdi,hatta kaptan yaptı.Daha ne yapacak bu kulüp merak ediyorum?

Allah aşkına sabriyi internet köşelerinde,tvlerde yıllardır yerin dibine sokmanın bir numaralı öncüsü olan medyanın,arkasından ağıt yakmasına aldırmayın...Onlara konuşacak konu lazım...

Galatasaray ı çok seviyormuş da ruhuyla oynuyormuş da bunlar hikaye.Bende Galatasaray ı çok seviyorum o zaman beni de alsınlar takıma.Yanlış anlamayın Sabri düşmanı değilim insan olarak severim ama takımımda yeteneksiz futbolcu da istemiyorum.Sabri bizim seviyemizde bir futbolcu deği ve Galatasaray a 15 yılda ne kattı(Bourdeaux a attığı gol ve Bursaspor a attığı müthiş gol hariç).Bu takımdan ne futbolcular gitti Sabri nin mi arkasından ağlıyorsunuz?

Yolu açık olsun.

Adam maçta oynadığı zaman küfürler, hakaretler edenler şimdi gitmesin diyor çok ilginç. İnşallah gider ve köklü bir değişim başlar.

Taptap

Sabri'nin gidişi milat olacak, artık diğer yerliler kendine çeki düzen verecek.

Futbolcuğun bi b.ka benzemiyordu ama Volkan ayısına yaptığını hep hatırlayacağız.

945967_551217008254501_149867254_n.jpg

Sabri'den önce Sabri'den sonra falan yok. Gitmesi gerekiyordu gidecek. Bize derin bir oh çekmek düşer. Suurlarimiza sahip çıkalım.

N5

Açıklama

Bugün bazı yayın organlarında; futbolcumuz Sabri Sarıoğlu’nun, Teknik Direktörümüz Cesare Prandelli’nin kendisiyle görüşme isteğini kabul etmediği ve tesislere gelmediği yolunda çıkan haberler tümüyle gerçek dışıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

sabri'nin galatasaray sayesinde garajında ferrari 458 italia ve bentley continental gt gibi arabalar bulunan lüks bir evi, şişkin bir banka hesabı, mutlu bir ailesi ve bir ömür anlatacak anısı var. istisnalar hariç hepimizin hayalini adam bire bir yaşadı ve yaşamaya devam edecek. üstelik bu yetenekle! bir kendinize gelip kendisine işten çıkarılan asgari ücretli emektar işçi muamelesi yapmayı bırakın .

ayrıca unutmayın ki sneijder daha sahaya indiği gün, serbest vuruşu kendisine bırakmaya hazırlanan selçuk inan'a fısır fısır "sen vur, sen vur" diye seslenecek kadar yeniçeri zihniyetli bir adam. yokluğunun takım kimyasına fayda sağlayacağı da kesin gibi yani. futbolu bıraktığı gün de televizyonlarda galatasaray'a sallayan emekli topçular kervanına katılacaktır eminim.

inşallah haberler doğrudur.

Ekşi

Mükemmel bir yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt