Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
11 yıl geçmiş aradan vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 maç oynayıp
taraftara 3lü çektirip
ferrarilerle gezme devri bitti
fenev maçındaki volkan kavganla bitmiştin zaten benim için
yolun açık olsun
haaa... unutmadan;
bir GS kaptanı daha A'li GS geleneklerince yollandı
bu da ayrı bir konu
bir futbol takımındaki futbolcu veya kaptan nasıl yollanmalı sence?... yani bunun geleneği nasıl olmalı??...
kendisinin önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyeceği nasıl tebliğ edilmeli?...diye sorsam??
Var ya Messi'yi transfer etsek bu kadar tedirgin edemezdik rakipleri. Bu ayrılıktan sonra şimdi hepsi tutuştular, adım gibi eminim.
alman kulüplerinin bu işi ne kadar medeni ve insani şekillerde hallettiğini söylesem
o medeniyete ve kültüre erişebilmemiz adına umutsuz olduğunu söylesem
bla bla bla...
kıyrıtırk bi lig maçında eline bi plaket tutuşturup, taraftara selamlatıp vefa(!) göstermiş oluruz
Zaten sabri nin gidişine üzülenler hep rakip takım taraftarları ve eski gs oyuncuları.
Yahu yeter be kardeşim vefa diye kulübün tapusunu üstünüze mi yapalım 15 yıl bu herifi Karun gibi yaptık yeter da.
Birde üstelik takımda gruplasma yapıp takıma zarar veriyor herif.
Zaten sabri nin gidişine üzülenler hep rakip takım taraftarları ve eski gs oyuncuları.
Yahu yeter be kardeşim vefa diye kulübün tapusunu üstünüze mi yapalım 15 yıl bu herifi Karun gibi yaptık yeter da.
Birde üstelik takımda gruplasma yapıp takıma zarar veriyor herif.
başladı yine duygusal taraftarlar konuşmaya.
![]()
şu resime bakın.
Baktım arabanın plakası yok
Esas vefayı göstermesi gereken kişi Sabri'dir zaten. Adama aklına hayaline gelmeyecek bir gelecek hazırladık, belki bugün futbolu bıraksa 7 sülalesine ömür boyu bakacak imkan verdik.
Ha şu da var, gerçekten bunu hak etse hiç sesim çıkmaz ama şu hayatta hak ettiğinden çok ama çok fazlasını verdik bu adama, karşılığındaysa tuhaf tuhaf şebeklikler, amigoluklar ve hizipçilikten başka bir şey görmedik. Zamanında Kalli bunun ipini çekmişti ama o zaman ki yerli tayfası bunu kurtarıp Kalli'yi yemişlerdi. Bakalım şimdi ki yerliler ne yapacak.
tamam işte ben de onu merak ediyorum... alman kulüplerinde nasıl tebliğ ediyorlar... alman kulübü sabri'ye "sabricim önümüzdeki sezon seni kadro da görmek istemiyoruz" cümlesini nasıl söyler??