#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kararı beğeniriz beğenmeyiz hoca bunu istemişse hepimiz bunu saygıyla karşılamalıyız.

12072014_Besiktas-a-mi-gidiyor-.jpg

volkan_5745.jpg

Yolun açık olsun reyiz.

SELEFİ Roberto Mancini ile G.Saray hakkında görüşüp bir rapor aldığını belirten Prandelli, Sabri'yi takımda neden düşünmediğini ise şu sözlerle Aysal'a anlattı:

"ÖNCELİKLE Mancini'nin raporuna baktım. Sabri için ‘Teknik açıdan yetersiz ve dağınık’ yazıyordu. Florya'ya gelince ben de kendi çalışmamı yaptım 4 gün boyunca. İşin doğrusu Florya'ya geldiğim ilk gün Sabri'yi karşımda gördüğümde şok oldum. G.Saray gibi bir takımın kaptanının çok daha değişik bir tarzı olmalı. Gerek Sabri'nin kıyafeti gerekse de bana yaklaşımı, G.Saray kaptanından beklentilerimin çok uzağındaydı. Ayrıca göbekli oluşu dikkatimi çekti. Takım kaptanının her özelliği ile diğer oyunculara örnek olması gerekir. Göbekli kaptan mı olur?

‘TEKRAR DÜŞÜNECEĞİM’

KENDİ izlenimlerimle Mancini'nin raporunu birleştirince Sabri'yi kamp kadrosuna almadım. Ama kendisi ile ilgili son kararım bu değil. Onu kadroya almayışım bir uyarı özelliği taşıyor. Sabri gerekli uyarıyı alır, İstanbul'da çok çalışır, göbeğinden kurtulur ve istediğim forma girerse kendisini kadroya almayı tekrar düşünürüm.

AMA onu kadroya almam, tekrar kaptan yapacağım anlamına gelmez.

SABRİ benim idealimdeki G.Saray kaptanından çok uzakta. Gerek stil olarak gerekse de tarz olarak Sabri isteklerimin uzağında."

hoca italyadan dışarı ilk defa çıktığı için şaşırdı heralde :). Sabri klasik türk tipinde, göbekte olması normal.:DD

Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak

Ortalarinla ayaklanip, yerlerimize oturmak

Saatlerce kufredip, hep destekcin olmak

Bir efsaneydi senle şampiyonluğa ulaşmak...

N5

SELEFİ Roberto Mancini ile G.Saray hakkında görüşüp bir rapor aldığını belirten Prandelli, Sabri'yi takımda neden düşünmediğini ise şu sözlerle Aysal'a anlattı:

"ÖNCELİKLE Mancini'nin raporuna baktım. Sabri için ‘Teknik açıdan yetersiz ve dağınık’ yazıyordu. Florya'ya gelince ben de kendi çalışmamı yaptım 4 gün boyunca. İşin doğrusu Florya'ya geldiğim ilk gün Sabri'yi karşımda gördüğümde şok oldum. G.Saray gibi bir takımın kaptanının çok daha değişik bir tarzı olmalı. Gerek Sabri'nin kıyafeti gerekse de bana yaklaşımı, G.Saray kaptanından beklentilerimin çok uzağındaydı. Ayrıca göbekli oluşu dikkatimi çekti. Takım kaptanının her özelliği ile diğer oyunculara örnek olması gerekir. Göbekli kaptan mı olur?

‘TEKRAR DÜŞÜNECEĞİM’

KENDİ izlenimlerimle Mancini'nin raporunu birleştirince Sabri'yi kamp kadrosuna almadım. Ama kendisi ile ilgili son kararım bu değil. Onu kadroya almayışım bir uyarı özelliği taşıyor. Sabri gerekli uyarıyı alır, İstanbul'da çok çalışır, göbeğinden kurtulur ve istediğim forma girerse kendisini kadroya almayı tekrar düşünürüm.

AMA onu kadroya almam, tekrar kaptan yapacağım anlamına gelmez.

SABRİ benim idealimdeki G.Saray kaptanından çok uzakta. Gerek stil olarak gerekse de tarz olarak Sabri isteklerimin uzağında."

hoca italyadan dışarı ilk defa çıktığı için şaşırdı heralde :). Sabri klasik türk tipinde, göbekte olması normal.:DD

Kim uydurmuş bunu?

son cümle çok dramatik olmuş stil &tarz

Bence forumu takip ediyor basının bir kısmı. Galatasaray taraftarı bunlara inanır konuşur diyor. Forumda gerçekten o seviyede insan çok var çünkü.

bkz: eskiden buralar dutluktu

Yahu ben inanmıyorum bu sabrinin gideceğine bence geri dönecek görürsünüz.

Birde isteselerde dönmem demiş o zaman neden kendine takım aramiyor bu herif evde oturmuş haber bekliyor. Kimleri devreye soktu kim bilir şimdi.

Yahu ben inanmıyorum bu sabrinin gideceğine bence geri dönecek görürsünüz.

Birde isteselerde dönmem demiş o zaman neden kendine takım aramiyor bu herif evde oturmuş haber bekliyor. Kimleri devreye soktu kim bilir şimdi.

Aynen, Sabri kapıdan giremezse bacadan girer. Kurtuluş yok bu heriften, yine döner bir şekilde.

Tatilden dönüşündeki fiziki durumu neden gösterilmiş haber ne kadar doğruysa. Eğer kilo verirse tekrar takıma dönebilirmiş güya.

klasik her yerlide olduğu gib ilk başarısızlığımızda mikrofonlara öterken görürsünüz reyisi.

Yine aynı şey olacak bir süre kadro dışı kalacak ve devreye soktuğu adamlar sonucunda prandelli ikna edilip takıma dönecek.

Sabri takımda prandelli ye karşı cephe alıp daha önce kalli yi bitirdikleri gibi prandelli yi de şutlayacaklar.

Bi an önce takım bulsa da polemikler bitse.. konuşmaya değecek bi topçu değil yahu..

Son jübile maçini oynasin ve takimdan gitsin artik.

Verdigi emek için tskler.

Galatasaray taraftarı dışında herkes sallıyor Sabri'nin kadro dışı kalmasına. Bu sefer doğru yoldayız galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt