#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kararı alanı ayakta alkışlıyorum,teşekkür edip derhal kurtulmak lazım

Şikeciler milletin derdiyle uğraşacaklarına dedeye sahip çıksınlar

5354338a5e19ced170711553

valla prandilli sezon sonunu zor görür buraya yazdım.. sen sabri gibi 11-12 senedir bu klüpte oynayan bir adamı vefasızca bu şekilde göndermeye kalkarsan takımdaki diğer tüm yerliler sana cephe alır.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

.

<<<<<<----------

harekata geçmemize çok az kaldı.

valla prandilli sezon sonunu zor görür buraya yazdım.. sen sabri gibi 11-12 senedir bu klüpte oynayan bir adamı vefasızca bu şekilde göndermeye kalkarsan takımdaki diğer tüm yerliler sana cephe alır.

Tipik futboldan anlamayan Türk yorumu.

Biri de çıkıp demiyor ki Sabri 11-12 yıldır bu takımda nasıl kalabildi.

Aile şirketi mi bu kardeşim rahatsız olan çeksin gitsin profesyonellikte yok öyle dünya yıllardır yattığı yerden kazandığı milyonlara saysın

Kamptan sonra kadrodan çıkarılsa bu seferde neden daha erken söylemediniz kendisine kulüp bulurdu diye ağlıyacaktı burdaki zabri severler.

Galatasaray burası cephe alan yerlileri de gönderirsin gerekirse ki vazgeçilmeyecek yerli yok bizim takımda al birini vur ötekine gerçi Türk topcuların geneli öyle gibi

artık gitcekse gitsin bir an evvel. kalcaksa da kalsın napalım çekeriz artık. kalp ritmim bozuldu panik atak oldum şerefsizim stresten manyağa bağladım

Başka bir takımın formasıyla görsek de rahatlasak. Bacadan falan girecekmis gibime geliyor. Bu sevinç kursakta kalmasın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt