#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuzsuz ya. Yönetimde de iş yok ki. Vurun tekmeyi gitsin arkadaş ne diye bu konuyu hala uzatiyorsunuz. Her gün gazetelere haber.

1 yıllık sözleşmesi var.Ama dediğin gibi kilo verirse dönebilir filan deyip işi uzatıyorlar.Sabri'den takım bulmasını istedik, yaptıkları için teşekkürler de gitsin.Gerisini de Sabri düşünsün.

1 yıllık sözleşmesi var.

biliyorum, konu o değil. emir sarıgül falan sürekli ümit verirlerse, sürekli prandelliye sabriyi kadroya alması söylenirse o da gitmez tabi. sen yönetim olarak net bir şekilde artık istenmediğini ve gitmesini söylesen belki şimdiye giderdi.

biliyorum, konu o değil. emir sarıgül falan sürekli ümit verirlerse, sürekli prandelliye sabriyi kadroya alması söylenirse o da gitmez tabi. sen yönetim olarak net bir şekilde artık istenmediğini ve gitmesini söylesen belki şimdiye giderdi.

Aynen katılıyorum, zaten mesajı yazdıktan sonra editleyip ekleme yaptım aynı noktaya değinmişsin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NyAfB-oYXqk[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dYooazwAD5A[/media]

Gitmedi mi hala bu gereksiz, hala isteyenler var bide vizyon a bak..

İnanılır gibi değil bu yetersizin hala geri dönmesini isteyen taraftar var. Enteresan gerçekten enteresan.

I am the one who knocks!

Affedilmeli,

Çapsız Tarık'a 6 milyon euro 18 milyon tl bayılmaya gerek yok ayrıca Sabri Tarık'ı top diye oynar kaldı ki Tarık Cafu gibi olsa bile sırf i.ne Es Es yönetimine para vermemek için alınmaz.

kesinlikle sabri affedilmemeli,acilen kovulmalı sabri gibi futbolculara verdiğimiz keriz paraları yeter artık,vefaymış şuymuş buymuş hikaye ,yeter artık vasıfsız oyuncuları zengin ettiğimiz..

Derhal affedilmemeli.

Hamit enkazi var,Veysel'in hali ortada Telles desen eskortluk yapiyor 5-6 milyona oyuncu ariyoruz yerli, kalkip Sabri'yi övmeye gerek yok burada,mevcut kadroda sikinti var adam gelmiş baskasinin raporuyla işlemeden gönderiyor hulogcularda hemen auuu takim düzeldi bu mantigi anlamis değilim,şu ana kadar takımdan yüz kere gonderilmeliydi ona eyvallah ama bu şartlarda sinir varken alternatif olur mu bence çok rahat olur kardeş.

TARIK CAMDAL icin 6 milon verilsin diyen futbol fakirleri ne düsünüyor bilmiyorum ama bu adam Tarik'tan cok daha iyi. Veysel'den de iyi.

Hamit enkazi var,Veysel'in hali ortada Telles desen eskortluk yapiyor 5-6 milyona oyuncu ariyoruz yerli, kalkip Sabri'yi övmeye gerek yok burada,mevcut kadroda sikinti var adam gelmiş baskasinin raporuyla işlemeden gönderiyor hulogcularda hemen auuu takim düzeldi bu mantigi anlamis değilim,şu ana kadar takımdan yüz kere gonderilmeliydi ona eyvallah ama bu şartlarda sinir varken alternatif olur mu bence çok rahat olur kardeş.

Kesinlikle anliyorum. Mantikli bir düsünce de. Buna karsin mantikli cevap da veremem.

Hamit'ten beklentim yok, müzmin sakat. Veysel f5 macinda cok kötü oynadi, ama hazirlik döneminde iyi bir cizgi cizmisti halbuki. Bakmak lazim.

Telles'in yerine Hakan var ... gerci onu da bu sezon hic görmedik. Ama Hakan'in genelde belli bir cizgisi var; yani lig icin yeterli. Olcan da sol bek oynayabiliyor.

Sag bek icin Veysel'in yerine Furkan da olabilir. Karabük'te iyi oynamis, ve en son girdigi mac'a da hareketlik getirmisti.

Benim tek derdim tam kurtuldugumuzda Sabri'yi geri getirerek, ona yeniden x sene'lik bir kontrat imzalatiracagimiz. Ve burada tek fonksiyonu alternatif olmak. Bunun icin 2 mac "iyi", 10 mac kötü oynayan Sabri'yi istemiyorum acikcasi.

Anlayacagin fikrim duygu üzerine kurulu.

Tarık da geldi.Hadi artık ayrıl şu kulüpten.Kendini rezil etme.

Sülük adam yapıştı utanmadan burası benim yuvam diyip duruyo kardeşim altyapıdan senden çok daha yeteneklileri çıktı şimdi nerelerdeler yeter artık sana fazla bile şans verildi git artık uzatma

sezon sonu giderim affedilmezsem diyorda amacı o değil 1 sene top oynamayıp 1 milyon euro daha fazla kazanmak başka kulüpler bu parayı verir mi

Sabri Milan a falan gitse iste. Ne bekliyor hala...

Hani Cimbom aşığıydın Sabri?

O kadar aşıksan hadi bakalım oynamadığın halde yıllık 1 milyon 250 bin dolarcıktan vazgeç,para alma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt