#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecenin sorusu olsun. Kaç Veysel, bir Sabri eder?
Veysel doğru kullanıldığında Sabri'den kötü değildir bence. 3-5-2'nin sağı da Veysel gibi direnci ve hızı düşük bi oyuncu için doğru mevki değil. Sabri'nin kaç Veysel ettiğini de tartışmak manasız bana kalırsa. Çünkü Sabri yıllardır üst düzey oyuncularla antrenmana çıkmış ama 1 arpa boyu yol kat edememiş bir futbolcu. Veysel'in kendini geliştirip geliştiremediğini de göreceğiz.

Ya bırakın ya bu kadar da b..lamayın Sabri'yi. Geçen sene sol bekte bile çok iyi maçlar çıkardı. Veysel'i, Tarık'ı, Yekta'yı cebinden çıkartır.

Yahu ne Sabrisi. Sabri daha Antalya karsisinda aksiyordu, siz Arsenale karsi Sabriyi istiyorsunuz. Sabrinin kanadi Arsenal u19a karsi bile otoban olurdu.

Veysel iyi oyuncu, Veysel o kanadi tek basina idare edecek cabukluğa sahip degil. Sorun bu.

Hâlâ bunu özleyen var :D

I am the one who knocks!

images

Sabri yeteneksiz, istikrarsız ve oynadığı 10 yılda kendini bir gram bile geliştirememiş bir adam yani.

Daha söylenecek bir şey var mı. Yok ondan iyiymiş yok 5 tane bilmem kim edermiş. Boş laf bunlar.

I am the one who knocks!

Veysel gibi ruhsuz oynayacağına bu adam en azından çıkıyor sahaya elinden geleni yapıyor. Kankalar gibi değildir Reyiz. Tarıkın ne artısını gördün bir maçta bile adam gibi ortası yok. Şimdi hemen cevabı verirsin sabri çok mu güzel orta açıyor. Sabri heryerde oynuyor koşuyor defansı iyi tarıka göre kat kat

Veysel gibi ruhsuz oynayacağına bu adam en azından çıkıyor sahaya elinden geleni yapıyor. Kankalar gibi değildir Reyiz. Tarıkın ne artısını gördün bir maçta bile adam gibi ortası yok. Şimdi hemen cevabı verirsin sabri çok mu güzel orta açıyor. Sabri heryerde oynuyor koşuyor defansı iyi tarıka göre kat kat
Vallah ben Tarıkı hiç savunmadım, alınmasına da çok karşı çıktığım mesajlar attım forumda.

Aynen dediğin gibi Tarık da orta açmasını bilmiyor Sabri de. Ama açıkçası Sabri miladını dolduralı kaç yıl oldu. Gönderilme şekli hariç doğru karardı bence gitmesi.

Tarıkı ben de pek tutmuyorum ama gelişme ihtimali var, bakalım gelişme gösterebilecek mi. Telles de bayağı geriledi geldiğinden beri, yani anlayacağın iki bek pozisyonu da sorunlu.

I am the one who knocks!

Vallah ben Tarıkı hiç savunmadım, alınmasına da çok karşı çıktığım mesajlar attım forumda.

Aynen dediğin gibi Tarık da orta açmasını bilmiyor Sabri de. Ama açıkçası Sabri miladını dolduralı kaç yıl oldu. Gönderilme şekli hariç doğru karardı bence gitmesi.

Tarıkı ben de pek tutmuyorum ama gelişme ihtimali var, bakalım gelişme gösterebilecek mi. Telles de bayağı geriledi geldiğinden beri, yani anlayacağın iki bek pozisyonu da sorunlu.

I am the one who knocks!

Ama şu beklerim gördükten sonra sabri şu takımda çok rahat oynar be Brother

Son düzenleme:
Ama şu beklerim gördükten sonra sabri şu takımda çok rahat oynar ve Brother

konuya dalayim musadenle...

Sabri gecen sezon son maclarda oynadigi ciddiden muthis oyununu oynasa ligin en iyisi olurdu mevkisinde.
ama gel gör ki o istikrar yok sabride. sabri o perfomansi yakalayamadigi günlerde de ligin en kötüsü belkide ki buna isyan edenler var zaten.
bir öyle bir öyle..tamam her futbolcunun inisleri cikislari olurda ama asansörden beter sabri bu konuda. genelikle formayi kayptigi anda sapitmaya basliyor.
Iyi yedek olurdu aslinda.

Tarik bundan daha beter diyenlerde varmis Tarik kendini gelistirirse eminim ki buradaki sabriciler utanacak.

Tarik bundan daha beter diyenlerde varmis Tarik kendini gelistirirse eminim ki buradaki sabriciler utanacak.

Sabrici falan değilim. Ama zaten karakteri tarafından bütün takımlar tarafından sevilen bir futbolcu. Ama Tarıkı abartma diğer renktaşlarımla konustuğumuzda ortak bir yola çıkıyor. Sana bir daha yazamam okursun renktaş.

Galatasaray'ı sevseydin sezon başlamadan giderdin. Oynamadan 1.250.000 dolar para alıyorsun klüp batacak hala para derdindesin.
Kulübü düşünsen çekip giderdin,tabi bu parayı sana verecek kulüp yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt