#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri ile çıkış vaktimiz gelir

* LG G2 Tapatalk *

Ya inanılır gibi değil bir de sevinenler var.

Ne güzel yıllardır beklenilen hamle sezon başı yapıldı ve bu heriftem nihayet kurtulduk diye sevinirken Albayrak hemen halletti bu işi.

Gelsin de pasta yedir Sabriyede. Allahım ya kafayı yiyeceğim. Profesyonel Futbol takımı değil de mahalle takımı gibi yönetiliyoruz.

Bir bok olmaz bu kafa ile devam edersek. Bir de bunun kontratını uzatırlar şimdi mis gibi.

Çete başı geri döndü. Bu takımda yerli yabancı sorunları yok diyenin alnını karışlarım. Trabzon tayfası artı "reis" lakabıyla ağır abi Sabri ayrımı yapanların başında geliyor.

Hee bir de unutmadan sportif açıya değineyim. Bu herif de rezil topçu. Şimdi sevinenlerin bir iki maç sonra Sabri yine Sabriliğini yapınca ,neler diyeceğini hepimiz biliyoruz.

I am the one who knocks!

Sabri'den üst seviye işler beklemek hata öyle olacağını düşünen yoktur herhalde.

Katılyorum Kulüp başkanının kadroya müdahele edip, takım kaptanını kadro dışı bırakmasını amatör bir kulüp yapardı ancak.

Veya Yeni Yonetim in ilk icraati olan : kadro disi olanlari affetmek gibi, Teknik Direktor un isine karismak.

Simdi bir muhabir sorsa Prandelli e: Sabri niye affedildi, nasil cevap verecek?

Veya Yeni Yonetim in ilk icraati olan : kadro disi olanlari affetmek gibi, Teknik Direktor un isine karismak.

Simdi bir muhabir sorsa Prandelli e: Sabri niye affedildi, nasil cevap verecek?

Prandellinin hoca olmadığını gösterir bu,eger kadro dışı bıraktığı oyuncu bilgisi dışında affediliyorsa istifa etmeli.Kendi düşen ağlamaz, başımıza bu yeni yönetimi getirirken düşüneceklerdi, albayrakın yerlilere sahip çıkacagı belliydi, hocada devam ederse kayıp bir sezon daha yaşamış olacağız.

Prandellinin hoca olmadığını gösterir bu,eger kadro dışı bıraktığı oyuncu bilgisi dışında affediliyorsa istifa etmeli.Kendi düşen ağlamaz, başımıza bu yeni yönetimi getirirken düşüneceklerdi, albayrakın yerlilere sahip çıkacagı belliydi, hocada devam ederse kayıp bir sezon daha yaşamış olacağız.

Zaten gorunen o ki yerli oyuncularin kiymetini anlamsiz bir sekilde yukseltiyoruz (yonetimsel olarak). Adamlarin oynadigi ne? Futbol degil kesinlikle. Bunlarin kulagini cekip duzeltmemiz lazimken sahip cikiyoruz. Belliki bazilari yerlerini garantilemis takimda. Kulagini cekip duzelmiyorsa bunlari kovacak adamlar gelmeli.

Neyse mayis 2015 de yeni yonetim olacak yeni secimle. Insallah o zamana kadar birseyleri kaybetmeyiz..

Sabri senin kiymetini bilmedik bosuna saga sola para harcadik. :(

Burda sabriye salliyanlari hayretle okuyorum. sanki simdi elimizde Marcelo felan var. :D Telles, Tarik ve Veysel birbirinden kotu.

Son düzenleme:
Veysel ve Tarik'tan iyi olduguna süphe yok. Sezon öncesi kampa götürülmeyip 10 hafta forma vermemek rezillik.

Meloyu kovdurtur, ne de olsa üçlü çektirdi bunun yerine.

I am the one who knocks!

11'de Veyseli görmek mi daha iyi Sabriyi mi.. Sabriden nefret edenler bile eminim şuan içinden Sabri diyor. Yapacak bişey yok. En azından hırslıda Galatasaraylılığından şüphe yok

B1CCdaWCYAAlpQW.jpg

SA

Kendisini teknik direktorden ustun gorecektir bu hamleyle.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt