#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrı kaldığı süre zarfında ergenliğini atlatmış.
Müthiş bir olgunlukla gayet iyi oynuyor.

Arkasında adam varken öne doğru hamle yapmasa iyi olacak. Öyle yapınca çok kolay adam kaçırıyor. 90 dakikayı çıkaracak kondisyonu yok henüz.

Veysel Tarık gibi anadolu oyuncularının yanında Alves gibi kalıyor.

Ne oldu sabri düşmanları sesiniz solugunuz kesildi. Veysel ve tarık leş inden sonrac ilac gibi geldi değil mi :)

Fordu beğenmeseniz
Ama tofaş sonrası bmw gibi gelir

* LG G2 Tapatalk *

Sabri ligde oynar ama eğer ŞL'de birşeyler hedefliyorsak sağlam bir sağ beke ihtiyacımız var.

Olgunlaşmış.

Tarık ve Veysel den daha iyi.

Bukadar paralar ödendi beklere...ama gel gör ki Sabri-Balra yine bek.mevkine gecdiler.

Transfer isleri ile ilgilenenler sinifda kaldılar.

Helal olsun sana, Adam gibi Adam. Tarik bebesi senin tirnagi bile olamaz!

5494.jpg

Son düzenleme:
fft16mm3261171.jpg

HARAM OLSUN !!!

ULAN gercek kaptan olacak adam , Gercek Galatasaray'in evladi ... Seni kovduklarinda , kadroya almadiklarinda , gidip A2 takimiyla calistin/sahaya ciktin ne icin ?

PARA PARA PARA PARA PARA

Ve Sabri bey ne yapiyor milyonliralik luks bir otomobil aliyor yattigi yerden , haram lokma kazandigi parayla !!!

Haram zikkim olsun diyorum baska birsey demiyorum !!!

fft16mm3261171.jpg

HARAM OLSUN !!!

ULAN gercek kaptan olacak adam , Gercek Galatasaray'in evladi ... Seni kovduklarinda , kadroya almadiklarinda , gidip A2 takimiyla calistin/sahaya ciktin ne icin ?

PARA PARA PARA PARA PARA

Ve Sabri bey ne yapiyor milyonliralik luks bir otomobil aliyor yattigi yerden , haram lokma kazandigi parayla !!!

Haram zikkim olsun diyorum baska birsey demiyorum !!!

Kıskanma.
Futbolcuları artık parasıyla,arabasıyla,karısıyla eleştirmekten kurtulun,kıskançlığınızı bir kenara bırakın.
Adamların 1 senelik maaşı senin,benim 7 ceddini doyurur.

Bu meslek böyle,yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt