#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle deme, narin tarık sabriden iyiymiş....

eski köye yeni adet getirmeye kalkarsan sonucu bu olur abi, sabri kac yildir bu takimda oynayan bir oyuncuydu. tarik veysel salih 3'lüsünü alan yöneticileri tebrik etmek lazim. sabri'den daha kötülerini alip durdular.

lütfen artık çok ofansif oynama, kendini ispat etmeye çalışma, defansı boş bırakma, star olmaya çalışma görev adamı ol, bu takımın 10 tane yıldızı var senden önce. lütfen rica ediyorum

yıne çok ıyıydı.salıh veysel tarıga verılen para ıle mukemmel bır forvet alabılırdık.eboue bıle affedılse olur.kontenjanı pandevle ışgal edecegıme parasını verdıgım eboueyı affederım.

Defansta tamam idare ediyor da hücumda çok ciddi sıkıntılı bence.

acik söylemek gerekirse ben sabriyi hic sevmem ama adam suan bizim takimin en iyi sag beki

Güntekin Onay: "Lokeren seviyesindeki futbolcularımızdan biri eşine Ronaldo’nun binebildiği otomobili alıyor ve bu kimseye tuhaf gelmiyor"

Çamdal rahmet okuttu. Sabri'nin 4 ay maç yapmamış hali bile ondan iyi.

Sabriyle çok dalga geçtik, (hakli) elestiri de bulunduk ama adam hiç de kötü oynamiyor bu aralar. Bu vasat kadroya kiyaslarsan tabii. Bu sezon mutlaka kalmali, Hamit/Veysel/Tarik yerine Sabriyi tercih ederim bu gidisle.

Sabri; Veysel, Tarık, Yasin, Hamit vs. ne kadar çöp varsa hepsini top diye oynar.

GT-I9300 Tapatalk

Utandiriyor beni, helal olsun vala neredeyse sana karsi olan birikmis nefret siliniyor. Aynen devam ;)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özlemiş formayı kıymetini biliyor selcuğada şöyle bir taktik uygulasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt