#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Q15WxW0.png

Is3OGPm.png

Gökhan Gönül ve Sabri'nin istatistikleri.Oyun süreleri yaklaşık olarak aynı.İkisi de 25.000 dakika civarı oynamış ve Sabri daha iyi istatistiklerde.Sabri'nin 2003-2004 sezonu maçları girilmemiş sadece.

Gökhan Gönül 1-2 senedir normal oynuyor bence.

Son düzenleme:
2.yarı içine Cafu kaçmış gibi oynadı helal olsun :hat:

Ligin en formda sağ beki şüphesiz

Penaltı pozisyonunun başlangıcında harika çalım attı.

O değilde. Orta yapmasını biliyormuşunda daha önce niye yapmadın? Ila kadro dışımı kalman gerekirdi?
Ortaları dağlara taşlara atıyor diye hep eleştirmişdim ama resmen lahm gibi bakarak ve teknik orta yapıyor artık.
Savunmada bide üstüne koya bilse. Çok mesafeli kalıyor rakibe

30'undan sonra futbolu öğrendi. Trajikomik cidden.

O değilde. Orta yapmasını biliyormuşunda daha önce niye yapmadın? Ila kadro dışımı kalman gerekirdi?
Ortaları dağlara taşlara atıyor diye hep eleştirmişdim ama resmen lahm gibi bakarak ve teknik orta yapıyor artık.
Savunmada bide üstüne koya bilse. Çok mesafeli kalıyor rakibe
Alakasi yok, Sabri gecen sezonda futbolu iyidi, ortalari da iyidi. Kadro ici veya disi ile alakasi yok.

Takimda eli ayagi duzgun, top kontrolu duzgun olan ender yerli oyunculardan oldu bitti.

Alakasi yok, Sabri gecen sezonda futbolu iyidi, ortalari da iyidi. Kadro ici veya disi ile alakasi yok.

Takimda eli ayagi duzgun, top kontrolu duzgun olan ender yerli oyunculardan oldu bitti.

Gecen sene son haftalara doğru evet fena değildi. Sol bekdeykende iyi orta yapmışdı ama tesadüfmü diye unutum galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt