#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma turnuvadan elendik diye adama hakaret edip boşu boşuna ceza alacaksınız, onun takmadığı gibi siz de takmayın böyle önemsiz maçlarda bu kadar.

penaltı kaçırmasından kızmam ama 4-5 maç iyi oynadı diye havaya girmesini hiç sevmedim.

Isterse 100 penalti kaçirsin, adam Tarik, Veysel ve Salih'den daha iyi oldugu çok belli etti.

Sabri'yle çok dalga geçtik ve geçiyoruz ama adam takima geri döndükten beri fena oynamiyor

penaltı kaçırmasından kızmam ama 4-5 maç iyi oynadı diye havaya girmesini hiç sevmedim.

ne gibi hava?!
Galatasarayin futbolcusun havasi olacak biraz . tabiki abartmamak gerekir. Özel hayatinda bir olay olduysa benim, bizim bilmedigimiz bilemem tabiki.

Uyduruk bir maç atsa nolur ki çok abartılı yorumlar var , adam kaç yıldan sonra ligde biraz iyi oynuyor hata bulamayınca buraya mı sardınız

ne gibi hava?!
Galatasarayin futbolcusun havasi olacak biraz . tabiki abartmamak gerekir. Özel hayatinda bir olay olduysa benim, bizim bilmedigimiz bilemem tabiki.

medyaya demeçleri vs.

Özel hayatını bilmem ama kadro dışıyken yemek vermiyorlar demişti ama eşine lüks araba almıştı. Ne olursa olsun sabri yerine alınan bekleri görünce pek kızmıyorum.

medyaya demeçleri vs.

Özel hayatını bilmem ama kadro dışıyken yemek vermiyorlar demişti ama eşine lüks araba almıştı. Ne olursa olsun sabri yerine alınan bekleri görünce pek kızmıyorum.

o yemek vermiyor diye demecini sen ondan mi duydun yoksa medjadan mi ?!
öyle demeci hic olmadi cünkü. Hanimina ne alirsada ve ala biliyorsada umrumuzda olmamali.
Araba almis sadece. meloda babasina araba almis gecenlerde ve hediye etmis . normal bunlar.

220316.jpg

ya servet düşmanı biri degilim ama sabri gibi leş bir oyuncunun şu arabaya binmeye hakkı yok. şahine falan binmeli.

Sabiye laf edenler sabri yerinde olmak için neler vermezdi kandırmayın kendinizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

sabri, sana verilen emeği oduna verseydi bu camia, hiç yoktan elimizde 3+2 koltuk takımı, yemek masası falan olurdu. koşuyormuş... köyden çobanı getiririm eline 100 bin dolar veririm senden çok hırpalar kendini. hemşehrim sayılırsın daha fazlasını diyemiyorum.. penaltıdan sonra o gülüşünü gördüm dayanamadım yine.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orta açmasını 10 sene de öğrendi, demekki bi 10 sene sonra penaltı atmasını da öğrenir.

I am the one who knocks!

Yine baslamislar iyi gunu taraftari bi hazirlik macina bakarak. Yaptigi seyleri cabuk unutuyosunuz

ulan uefanın ne kadar platformu varsa hepsinde teker teker şu penaltıyı gole çevir desen birini çevirebilecek tekniği yok,penaltı kaçırdıktan sonraki gülme tepkisi hazırlık maçı şekil vurdum kerata kurtardı ehehe diye gülüyo bide ulandüzgün vursan da kaçırcanı tüm taraftar biliyo nerde sende o yetenek:D

Son düzenleme:
Karektersiz bi pozisyon sonrasında emre can'ı fırçaladı sen kimsinde fırçalıyorsun yine kadroya girince sağı solu oynamaya başladı adam bunu kesicek diye yusuf yusuf etmeye başladı.

Sabri zamanında iyi koymuş ki burada bazıları zırlıyor.. seviyoruz seni gönülden Galatasaraylı Sabri!

bu sene kadro dısı kalmasına ragmen görev verıldıgı gıbı yuksek performans gösterdı.kac asıst yapmış kaç haftada her sey bellı.begenmeyenler tarıgı ve veyselı zamanında yere göge sıgdıramayan tayfadan oluşuyor çogunlukla.aynı tayfa kaçak baskan ve mancının kıyafetlerını öven prandellıdeye dahı dıyen tayfa..

Sabri zamanında iyi koymuş ki burada bazıları zırlıyor.. seviyoruz seni gönülden Galatasaraylı Sabri!

Hahaha evet cok iyi koymus. Merak ediyorum ne yapip da koymus 10 sene gibi kocaman bir zamanda.

Dua etsin "Galatasaray cocugu" diye lans edildigine yoksa kariyeri coktan bitmisti.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt