#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş sabri olayı çok tuhaf gerçekten uzun uzun incelenmesi araştırılması gereken bir konu. Futbol literatüründe tarihinde falan yokdur böyle bir olay.

Bir adam düşün 10 yıllık kariyerinde ne dogru dürüst orta yapabilsin nede savunma vasatında altında sezonlar geçirsin bir kaç maç dışında görülmesin.

yetenek bakımından sıfır oldugu herkes tarafından dillendirilsin alay edilsin .

Sonra bu adam 3 ay a2 takımına gönderilsn cezalandırılsın .

Ve o 3 ayda ne olduysa bu adam geriye döndüğünde o yeteneksiz vasatın altında top oynayan alay edilen adam resmen CAFUYA dönsün.
Savunmada neredeyse kusursuz bir oyun. Hucumda % 70 80 e varan üretkenlik dogru bindirmeler.

Arkadas 3 ay ceza diye milleti mi yedinizde Amerikada bir deneye mi sokdunuz bu adamı ?
Naptın sabri bu 3 ay hayatında ne oldu ?

Uzaylılar kaçırdıda içine çip mi yerleştirdi ?

Yada bu paf takımının hocası bu kadar kaliteli de seni mi değiştirdi ? Yılların sabrisini Cafuya mı dönüştürdü ?

Allah nazarlandan saklasın ben ömrümde bir adamın bu kadar değiştiğini görmedim.
Bir adam yeteneksizse yeteneksizdir yani ne kadar çalısırsa çalıssın çok fazla geliştiremez ama bu adam 3 ay oynamadıkdan sonra bambaşka bir sabri olarak döndü .

Hayretle ma bir o kadar mutlulukla izliyorum.

Sabri adamın hasıdır. Arada rezil ediyor bizi ama gerçek Galatasaray'lıdır kendisi :) Aynı tempo devam eder inşallah.

Tarık çamdal
veysel sarı
Salih dursun

1 sabri etmedi

yalnız kadro dışı kalmadan önceki sabriyle bu sabri arasında 2 gömlek fark var

Cikmasaydi maci alirdik.Yedigimiz ilk golde sag bek Koray Volkan Seni takip etmedi.Sabri olsa ederdi bence.Ayrica Koray hucumda da etkili olamadi.Umarim ciddi degildir sakatligi,Tarik cekilmez

Sabri sakatlandı, Koray sağ beke geçti, Hakan sol bekten stopere geçti, Telles sol kanattan beke geçti, Olcan sağdan sola geçti ve en sonunda Sinan sağ kanada geçti.

Dondugunde cetebasi diyenleri ,haksiz yere kadro disi kaldi diye sevinenleri,futboluyla utandirmaya devam edecektir.Utanacak yuz varsa tabi.

Dondugunde cetebasi diyenleri ,haksiz yere kadro disi kaldi diye sevinenleri,futboluyla utandirmaya devam edecektir.Utanacak yuz varsa tabi.

Keske cete olsa takimin basinda, cogu "cete" diyip bir cekmeceye koyuyor yerli oyunculari. Ama cete olabilmen icin, karakterin güclü olmasi gerekir, cesur olman lazim. Ben karakteri sadece iyi ve kötü degil, ayni zamanda güclü ve zayif diye ayiririm. Mesela Ergün iyi bir karaktere sahipti, ama karakter olarak zayifti. Hagi kötü bir karaktere sahipti, ama karakteri kuvvetliydi. (Yani stereotype ve sportif olarak iyi ve kötü diyorum, yoksa icindekilerini ALLAH bilir ). Ama 2000 döneminde biz genel olarak "dirty" oynayan bir takimdik.

long Hakan, Bülent, Arif, Suat, Vedat, Emre, Fatih, small hakan, Okan, Hasan... Bunlar ceteydi, ve iyi idare ediyorlardi takimi oyuncular arasinda. Hagi´de bu ortamda pastada cilek oldu.

Keske bu takimda yerli cetesi olsa... Zaten özlüyorum o eski takimi, rakipleri dövüyorduk saha icinde nerdeyse... :( Hem futbol hemde zihinsel olarak.

Bu sezon ciddi manada mücadele ediyor, çıkması sağ tarafı bayağı aksattı

Keske cete olsa takimin basinda, cogu "cete" diyip bir cekmeceye koyuyor yerli oyunculari. Ama cete olabilmen icin, karakterin güclü olmasi gerekir, cesur olman lazim. Ben karakteri sadece iyi ve kötü degil, ayni zamanda güclü ve zayif diye ayiririm. Mesela Ergün iyi bir karaktere sahipti, ama karakter olarak zayifti. Hagi kötü bir karaktere sahipti, ama karakteri kuvvetliydi. (Yani stereotype ve sportif olarak iyi ve kötü diyorum, yoksa icindekilerini ALLAH bilir ). Ama 2000 döneminde biz genel olarak "dirty" oynayan bir takimdik.

long Hakan, Bülent, Arif, Suat, Vedat, Emre, Fatih, small hakan, Okan, Hasan... Bunlar ceteydi, ve iyi idare ediyorlardi takimi oyuncular arasinda. Hagi´de bu ortamda pastada cilek oldu.

Keske bu takimda yerli cetesi olsa... Zaten özlüyorum o eski takimi, rakipleri dövüyorduk saha icinde nerdeyse... :( Hem futbol hemde zihinsel olarak.
Yalniz o yorumda lafi sana caktim renktas , seni bilirim sabriyi sevmessin

Yalniz o yorumda lafi sana caktim renktas , seni bilirim sabriyi sevmessin

"Not, Sabriden nefret ederim" eklemeyi unuttum zaten....

Eve Sabri´yi sevmem, bence iyi bir futbolcu da degil. Ama Allah var, bu sezon iyi oynuyor ,takim geneli ile kiyaslarsak eger. Yinede özlüyorum her gece eboueyi...

reis gibi oynuyor,ciktiktan sonra degerini anladik

2-3 hafta olmazsa tarika kalacak meydan,bittik

ins yırtık mırtık yoktur bi yerinde

Son sakatlandığı pozisyonda ne orta kesti o zor pozisyonda bravo.. Adam 30 u geçti futbolu öğrendi boşuna dememişler öğrenmenin yaşı yoktur diye

Ben Sabri'nin iyi oynamasından daha çok yerine girebilecek bek oyuncusunun Anadolu takımlarında bile oynayamayacağını düşündüğüm için üzülüyorum. ;(

dünkü bursa takımında bizden kac oyuncu ilk 11 oynar deyince zaten hersey ortaya cıkıyor.

bm bk bir kadromuz var, düzelecek gibide gözükmüyor;

1-para yok.
2-para olsa bile akıllı kullanabilecek yönetici grubumuz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt