#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarığın oynadığı berbat futboldan sonra gene mükemmel gözüktü,gerçekten bu takımda olmazsa olmazlardan biride Sabridir.Takıma dinamizm katıyor ve kaliteli ortalar açıyor.

wtf. bunu begenen varmiydi gercekten? neyinizle izlediniz futbolu? sezon sonu sag bek transferi sart.

Umutu gördükten sonra Buraka Tarık gördükten sonra Sabriye laf eden çarpılır..

Reiss..

B-nQBTGUAAEKsmZ.jpg

Gördüğüm kadarıyla Eray'dan daha iyi uçmuş.

Tarığın oynadığı berbat futboldan sonra gene mükemmel gözüktü,gerçekten bu takımda olmazsa olmazlardan biride Sabridir.Takıma dinamizm katıyor ve kaliteli ortalar açıyor.

tarık'a göre kıyaslama yapmaya gerek yok bence. adam bayagı bayagı oynuyor. hani 30'undan sonra cözdü bu isi :)

bursa macında sakatlandıgında mac gitti diyebiliyordum, o derece etki yapıyor artık takıma..

tarık'a göre kıyaslama yapmaya gerek yok bence. adam bayagı bayagı oynuyor. hani 30'undan sonra cözdü bu isi :)

bursa macında sakatlandıgında mac gitti diyebiliyordum, o derece etki yapıyor artık takıma..

Sabri en önemli yerliler kategorisinde bana göre.Burak-Selçuk-Sabri bu üçlü takım için çok önemli yerliler aslında Tarık bu kadar berbat bir oyuncu değildi ancak inanılmaz kötü oynuyor ve bu seviyeler için çok çok yetersiz ve bu adama 4.7 milyon € bonservis ödendi gerçekten transferde son dönemlerde oldukça hatalı transferler yapıldı.Tarıkta bunlardan birisi.Sabri ise bu sene kendi performansını aştı ortaları çok daha sağlam,savunmada nispeten daha iyi ve dinamizm katıyor.

Bugün aşırı kötüydü.Umarım derbide böyle olmaz.Caner'e karşı iyi bir Sabri'nin olması şart.

reyiz pasların ve ortaların iyi değildi bugün
umarım fener maçında yine beklediğimiz sabri olursun.

Yine özüne dönmüs.Yüz kere yazdik ama hala akillanmadi arkadas.
Ulan birak bu ekstra isleri.Düz topcusun zaten ,daha ne bokuma fantezi pesinde kosuyorsun.

Uzun zaman sonra gerçek Sabri'yi gördüm. :asd:

eskisi kadar kötü degildi bence ama vasati asamadi bugün . savunmadada bu arada gölge savunmasini birakmasi gerekir biraz daha. karisindaki adam ondan cok daha yavas üstelik.
git üstüne bas i topa ve rakibe.

Aynen! Oynaya oynaya yine özüne dönmüş. Bilerek Bruma'ya vermedi bir kaç sefer.

Elimizde Sabri'den daha iyi bir sag bek yok. Tarik Camdal mesela TFF 3.ligde anca oynar. Seneye mutlaka Sabri'yi yedek yapacak kaliteli bir sag bek sart.

Adam 13 maçta 4 asist yapmış. Milletin yere göğe sığdıramadığı Gönül 21 maçta 3 asistle oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt