#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlikdan yeni cikdi sayilir bu arada.
ve daha önemlisi sabrininde kötü bir mac oynmaya kredisi olusdu. yeterki bu kötü perfomans istikrara dönüsmesin.

Sabri beklenenden iyi ama yetmez. Eboue gibi üst düzey bek lazım, Terim döneminde işler iyi gitmediğinde pek çok kez sonradan girip özellikle gergin maçlarda enerjisiyle takımı ateşlemişti.

Alınabilirse PSG'de yedek olan Serge Aurier en azından kiralanabilir eğer şampiyon olup Cl'ye katılırsak rahatlıkla gelir müthiş katkı yapar.

Maguruscu kendisine yarın 3 yıllık yeni sözleşme verecekmis. Ne diyim ki.

Sözleşme uzatılması kadar normal bir durum yok.

Maaşı fazla olmasın tabi. Yedek sağ bek olarak ihtiyacımız olacaktır seneye.

Bu yönetim mayista defolup gidecekken ve yabancı sınırı kalkmisken Apo niye kulübü bağlıyor? Yeni yönetim gelince gerekirse uzatır gerekmezse gule gule der. Ulan yiye yiye bitiremediniz şu kulubu be.

Bu yönetim mayista defolup gidecekken ve yabancı sınırı kalkmisken Apo niye kulübü bağlıyor? Yeni yönetim gelince gerekirse uzatır gerekmezse gule gule der. Ulan yiye yiye bitiremediniz şu kulubu be.
Şampiyonlar liginde ki kulüpten yetişmiş en az 4 oyuncu olmalı kuralı yüzünden uzatılıyor gibi.

Yarın gol atıp maçı kazandırıyormuş bir de.:oley:

Takımda ağzı yüzü düzgün tek sağ bek Sabri.Gel de üzülme Galatasaray'ın haline.

Sagbek ama sagbekte kimse yok. ?

Tabi millet sadece gol oldugunda nerdeydin der, lan adam 90 dk hic defansa gelmedi nerdese, bi cikiyor yarim saat sonra geri dönüyor görev bölgesine, her zaman yaptigi sey.

Sağ bek ne lanetli mevki ya. Senede bir adam değişiyor. Gene Sabri'ye geliyor sonra. Golde nefesi mi bitti , kendi sahamızda bile göremedim Sabri'yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt