#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam beklentiyi o kadar düşürdü ki şu futbolu nimet gibi geliyor herkese.

10m verip alsaydık görürdü gününü. :D

yahu bu adama sallayanlari da anlamiyorum.

Eksikleri olmasina ragmen elinden geleni yapiyor ve o kadar kötü performans da sergilemiyor.

Futbolcu unvani kaybetmis Eboue ile kazik Tarik arasinda en iyi tercih.

Hanimina isterse Lambo alsin, ister Bughatti.

bu adama bundan sonra laf eden net fenerlidir

adam 90 dakika yüreğiyle oynadı diğerlerinin aklına oynamak 65.dk anca geldi

seneye ne olursa olsun bu adam kalacak ve bizde futbolu bırakacak

bu adama bundan sonra laf eden net fenerlidir

adam 90 dakika yüreğiyle oynadı diğerlerinin aklına oynamak 65.dk anca geldi

seneye ne olursa olsun bu adam kalacak ve bizde futbolu bırakacak

sabri 60tan sonra yerine dönebildi mi bunu düşünüp öyle yorum yapmalı

atakta da sağda bomboş kaldı her seferinde heralde bu birşey yapamaz diye oyunu olcan yasin tarafından değil de sabri bruma gibi tuhaf bir ikili üzerinden yürütmemizi istediler

maç 60 dk olsa bravo sabri denir
90 dk olduğu için yuh sabriye döner

Tam bir manyak yahu gazi alinca durmuyor. Orta sahadan kaleyi tutturacak yakindir o gunler. Kazayla aticak bitane diye cok korkuyorum

sabri defol ulan !
senin yüzünden bu sene dünyanın maçını kaybettik.
sağ beki geçtin sağ açık oynamaya başladın kanadından dünya kadar pozisyon veriyoruz ..
bu hafta beceriksizler atamadılar ama her zaman papaz pilav yemez ...
seni bu takıma alan sözleşme imzalayan haindir.
bir iki maça bakmam ben .
zarar oğlu zararsın .
senin yüzünden eboue gibi adamımızı biçtiler kazanmak bile istemediler.

Bugün çok iyi oynadı,ileri çıkınca da yerini kaybetmedi

sabri defol ulan !
senin yüzünden bu sene dünyanın maçını kaybettik.
sağ beki geçtin sağ açık oynamaya başladın kanadından dünya kadar pozisyon veriyoruz ..
bu hafta beceriksizler atamadılar ama her zaman papaz pilav yemez ...
seni bu takıma alan sözleşme imzalayan haindir.
bir iki maça bakmam ben .
zarar oğlu zararsın .
senin yüzünden eboue gibi adamımızı biçtiler kazanmak bile istemediler.

Ben gunahim kadar sevmem sabriyi ama adama ne zaman top gelse kanada oynayacagi tek adam yok onunde brumanin akli oyunbilgisi kapasitesi bu adami o koridorda tek basina birakiyo sorun brumada sorun td de

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kondisyon sorunu var Konya sol kanadı pek kullanamadı iyi hücum yapan takımlara karşı dökülüyor zaten. Ortaları ön direği geçemedi çoğu zaman. Sabırlı şekilde pas yapacağımıza sürekli doldur boşalt oynuyoruz.

Defansif olarak her maçtaki gibi yine iyi değil. Yani hücumda tamam hırsı ile bir şekilde var oluyor fakat asli görevini yapmıyor.
Galatasaray'ın futbolcusu değil.

Alternatif olarak kalması gerektiğini gösterdi. Sabri'den iyisini bulamayız yedek olarak. Adam 5-6 asistle ligin en iyi sağ beki hücum anlamında. Tek sorunu gaza gelince önünü arkasını görmüyor, pas hatası yapıyor.

Mersin maçında Sağ önde değerlendirilirse Şaşırmayacağım. 30 yaşına geldi. 10 Yıldır gelişmesini bekliyoruz

Anadolu kulüpleri bile üstüne oynuyor ve sen hala artistlik pesindesin. Nakoulma pacavraya cevirdi be seni.. Alternatif olursun en fazla.

Nakoulma gibi bir oyuncu karşısında sağ açık gibi oynadı. Transfer politikamıza s.çayım yazıklar olsun. Bunun şampiyonlar ligi maçında Tarık'tan bir farkı kalmaz.

Alternatif olarak kalması gerektiğini gösterdi. Sabri'den iyisini bulamayız yedek olarak. Adam 5-6 asistle ligin en iyi sağ beki hücum anlamında. Tek sorunu gaza gelince önünü arkasını görmüyor, pas hatası yapıyor.
Buna gelinceye kadar Gökhan Gönül, Bosingwa, Cicinho, Şener var hücumcu sağ bek olarak. Ayrıca oyun zekası olarak onların çok altında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt