#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hoca kalacağına göre, Sabri de kalacaktır. Ben Hamza hocanın "Sabri yetersiz ve tripli, sözleşme yenilenmesin. Yerine daha düşük maliyete daha iyi bir sağ bek bulunabilir." diyeceğini hiç sanmıyorum.

Sabri Reyizin ayı boğma belgeseli :D unutmadık seni reyiz

xTiTnf3PgFC0NZrQdO.gif

Galatasaray çocuğu selçuk nerdeymiş burda acaba bilen

d97768d4974c13a283dc2a3a3a55aa14.jpg

Vallahi abartiyorsun diyen olabilir ancak su resimdeki sabri ve aydin in yüz ifadesine bakin derim

Sabriden daha iyi futbolcu bulabileceğimizi sanmadığımdan sabrinin kalmasını isterim.

Eboue dışında yaptığımız kanat transferlerini düşünürsek sabri kalsın en azından 1 sene daha.şamp. ligi için klas birisi sartoglu sart

Bence burada Selçuk'u da sorgulamamız gerekiyor, bence Selçuk Sneijder' i Sabri' yi ve Hakan' ı yanına çağırıp (eski yeni kaptanlar) kupayı öyle kaldırmalıydı. Galatasaray formasını yere atan, kendisine ıslıklayanlara onlar Galatasaray' lı değil diyen ve kendisini herkesten üstün gören birisi benim gözümde. Asıl onu eleştirin ve eskiden kupaları tek kişi kaldırmış mı bugüne kadar bu görüntülere de bakın.

Burak ve Selçuk şaklabanlarının çiftliği olmuş kulüp. Sabri ve Melo'nun yarısı kadar yürekleri yok. Adam olsalardı da sahada savaşsalardı.

Sabri dün zaten tripli geldi. Bide üstüne kupayı sadece selçuk kaldirinca ayar oldu. Selçuk çok ayıp etti.

Trabzon Tayfası Bizim çocuğumuzu uzemez. Herkes ayağını denk alsın.

Her zaman söylüyorum bu takımın değişmesi gerekir Trabzon tayfasi başımızı çok ağrıtır

selçukun ayrı çağrılması sabriye hakarettir... selçuk efendi tek kaptan oymuş gibi davrandı..en azından sabri ve snoya da aynı muamale gösterilmeliydi

Sabri Reyizin Emre ile boğuşması :D Hiç akıllanmayan reyiz tehlikeli işlere giriyon reyiz :D

l41lOGyesWKaEubFm.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt