Fikri Emin
Parçalı Üye
- 18 Temmuz 2013
- 3.200
- 2
- 728
körsün sanırım melonun elini görmedin
Melo'nun eli yüzüne degmesi yanlislikla oldugu o kadar belli ki, birde gelmis yorum yapiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
körsün sanırım melonun elini görmedin
Lan olm Melo'nun yaptığına öyle bir cevap vermese adam haklı olur.Oyun içinde hırs tavan yapar bazı futbolcularda adam 8949494 yıldır futbol oynuyor bunu bilmesine rağmen gidip adamın boğazını sıkıyor.Bu adamla sözleşme uzatılmamalı kapıdan içeri alınmamalı.El kol yapmasın melo akıllı olsun !111111111111111111
Melo'nun eli yüzüne degmesi yanlislikla oldugu o kadar belli ki, birde gelmis yorum yapiyorsun
Lan olm Melo'nun yaptığına öyle bir cevap vermese adam haklı olur.Oyun içinde hırs tavan yapar bazı futbolcularda adam 8949494 yıldır futbol oynuyor bunu bilmesine rağmen gidip adamın boğazını sıkıyor.Bu adamla sözleşme uzatılmamalı kapıdan içeri alınmamalı.
Sabri de elin yanlıslıkla degdigini anlayacak kapasite var mı?
Melo'nun yerine kimin alınacağı muamma Bilal transferiyle kapatabilirler orayı o açıdan güvenmiyorum.Öyle bir şey olacaksa kalsın.Ama Sabri ne olursa olsun gitmeli bu takımdan.Meloyla 2sını kovalacaklarsa olur
Son fotoğrafta sabri varmış şimdi gördüm
ama melo yok.
Yoo son haftalarda değil baştan beri böyleyim ben. Bizim oyuncumuz evet ama körü körüne savunmayı doğru bulmuyorum ben.Sekerek soyunma odasına gitti arkadaşım. O gittikten 3-4 dakikası sonra planlandı zaten o fotoğraf. Haftalardır dikkat ediyorum sana işi gücü bıraktın sadece Meloyla uğraşıyosun. Oda senin takımının oyuncusu unutma bunu..
Yoo son haftalarda değil baştan beri böyleyim ben. Bizim oyuncumuz evet ama körü körüne savunmayı doğru bulmuyorum ben.
sekerek soyunma odasına gitti ne demek oluyor orada takım şampiyonluk kutluyorken. Meloya faul bile yapıldığını hatırlamıyorum.
Doğrudur unutmuş olabilirimO zaman 90 dakikayı tekrar izlemeni tavsiye ediyorum.