#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEFOL GİT ! Ne hücumda varsın ne defansta varsın. Her maç kaçırdığın adamın haddi hesabı yok ama kimse seni uyarmasın kafana göre takıl dimi ? Ergen kızlar gibi triplere girer bide. Haram olsun o aldığın paralar

Burada yanlışı yapan Sabri kaldı ki Melo haklı otobana çevirdiler orayı Sabri hala ileride dolaşıyor. Lakin Melo da artık sıktı, bir şey oynamıyor da artık. Bugün kırmızı da görebilirdi çok dikkatsiz davrandı. İlk yarıda yaptığı faulde ikinci sarıdan atsa hesabını kim verecekti bunun.

Mümkünse ikisi de gönderilmeli bu sezon!

El kol yapmasın melo akıllı olsun !111111111111111111
Lan olm Melo'nun yaptığına öyle bir cevap vermese adam haklı olur.Oyun içinde hırs tavan yapar bazı futbolcularda adam 8949494 yıldır futbol oynuyor bunu bilmesine rağmen gidip adamın boğazını sıkıyor.Bu adamla sözleşme uzatılmamalı kapıdan içeri alınmamalı.

Lan olm Melo'nun yaptığına öyle bir cevap vermese adam haklı olur.Oyun içinde hırs tavan yapar bazı futbolcularda adam 8949494 yıldır futbol oynuyor bunu bilmesine rağmen gidip adamın boğazını sıkıyor.Bu adamla sözleşme uzatılmamalı kapıdan içeri alınmamalı.

Meloyla 2sını kovalacaklarsa olur

Sekerek soyunma odasına gitti arkadaşım. O gittikten 3-4 dakikası sonra planlandı zaten o fotoğraf. Haftalardır dikkat ediyorum sana işi gücü bıraktın sadece Meloyla uğraşıyosun. Oda senin takımının oyuncusu unutma bunu..
Yoo son haftalarda değil baştan beri böyleyim ben. Bizim oyuncumuz evet ama körü körüne savunmayı doğru bulmuyorum ben.
sekerek soyunma odasına gitti ne demek oluyor orada takım şampiyonluk kutluyorken. Meloya faul bile yapıldığını hatırlamıyorum.

Adami kadro disi biraktilar kurtulduk diye sevindik. Sonra Apo yapti yapacagini geri aldi takima.

Insallah bu sene o sene olur da kurtuluruz. 2011 de yaptigimiz temizlige benzeyen bir temizlik lazim bu yaz yine.

Olayı geçtim de ben de sövdüm Sabriye. Savunmayı hiç sallamıyor.

Yoo son haftalarda değil baştan beri böyleyim ben. Bizim oyuncumuz evet ama körü körüne savunmayı doğru bulmuyorum ben.
sekerek soyunma odasına gitti ne demek oluyor orada takım şampiyonluk kutluyorken. Meloya faul bile yapıldığını hatırlamıyorum.

O zaman 90 dakikayı tekrar izlemeni tavsiye ediyorum.

kayip ol artik sabri kayip. kasimpasa, basaksehir felan istemezmi bunu? yada ne bileyim osmanli spor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt