#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu görünce kim bilir kaç milyon insan futbolcu olmadığı için kendine sövüyodur.

Şunu görünce kim bilir kaç milyon insan futbolcu olmadığı için kendine sövüyodur.

aptal şansı var bunda tanrı zekilerin yanında çok fazla ezilmesinler diye aptallara has bir şans verir buda o şansla bu günlere kadar gelebilmiş yoksa ne tekniği ne oyunculuğu ne karakteri var ne duruşu var

CLHiN-pWIAAcG1X.jpg

Click here to view the original image of 578x431px.
CLHiOHKWoAADV9_.jpg

https://i.imgur.com/053mnhB.gifv

Baslarim Sabriyi kovma sinerjinize. Yolliyacaksiniz once Tarik Camdalí yollayin. Ondan sonra Sabriyi yedege cekip yerine baska sag bek.

közü baya yani. bir posisyon var ki adamin pesinden ceza sahasina kadar gidiyor sonra o adami birakip chedjounun yanina gidiyor.
kacirdigi(daha dogrusu ayrildigi ) adam gol posisyona soktu resmen orda sabri beyfendi

yeter artik be kadro disi birakin su adami, ne yapalim kazik yedik sözlesmesinden dolayi ama lig maclarinda bunun yüzünden birde puanlardan olmiyalim, adam resmen sözlesmeyi kaptim yan gel yatarim aga diyor

Yuzsuz herif hic geri donmuyor.Son senesi olur ins.

Sercana yapılan bunada yapılsaydı bugun hepinizin adresini alıp 1 paket çay yollardım :D

15 macta ilk 11'de oynarsa sozlesmesi uzuyormus.2 sene daha bizde lanet olsun

Bu varken Sercan'ın suçu günahı neydi?

20.dk mıydı neydi bi korner atışında ön direğe gelip çömelmesini gördüm ya aha orda koptum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt