#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fena değildi çünkü burak 1 tane asistini yedi
Asist olsa iyi mi oynamış oluyordu ? 1 değil 5 asist yapsa ne olur abi ?
Kör olmayan medya ve teknik ekibimiz olsa maçın ilk 4 dakikasını izlediğinde 2 tane %100 gollük hata yaptığını görürdü sabrinin.İlk 4 dakika diyorum gerisini izlemelerine gerek yok yorulmasınlar

Asist olsa iyi mi oynamış oluyordu ? 1 değil 5 asist yapsa ne olur abi ?
Kör olmayan medya ve teknik ekibimiz olsa maçın ilk 4 dakikasını izlediğinde 2 tane %100 gollük hata yaptığını görürdü sabrinin.İlk 4 dakika diyorum gerisini izlemelerine gerek yok yorulmasınlar
ilk dakikalar herkes bocaladı

kaldıki o pozisyonda ilk suçlu sabri mi

yuh artık be

ilk dakikalar herkes bocaladı

kaldıki o pozisyonda ilk suçlu sabri mi

yuh artık be
Senin gibi futbol hakkında bilgisi olan bi abimizin şuan benle esprisine böyle konuştuğuna inanmak istiyorum :D
Sabrinin ki maç başı bocalaması değil ki , aç İnter maçını izle , aç Nice maçını izle , aç tüm Galatasaray maçlarını izle banko '' %90lık degil %100'lük '' 2 hata yaptığını göreceksin abi :)

edit:arada bir yapsa neyse , telles mesela öyle ched de öyle . Yetersiz diyoruz ama 2 maç sonra , bu maç iyiydi diyebiliyoruz.Sabride öyle bi durum söz konusu değil.

Son düzenleme:
Senin gibi futbol hakkında bilgisi olan bi abimizin şuan benle esprisine böyle konuştuğuna inanmak istiyorum :D
Sabrinin ki maç başı bocalaması değil ki , aç İnter maçını izle , aç Nice maçını izle , aç tüm Galatasaray maçlarını izle banko '' %90lık degil %100'lük '' 2 hata yaptığını göreceksin abi :)
valla bence milletin kafayı taktığı oyuncular var ne yapsa beğenilmeyecek

dün top bizdeyken her pozisyonda çizgiye kadar bindirmeler yaptı

ben hiçbir oyuncuya takıntılı olmadığım için gördüğümü yazıyorum

selçuk geçen senenin ortasından bu yana iyi oynasına rağmen dün mustafa sarplık yapmış bilal bile selçuktan iyi diyorlar

inter maçını 90 dakika izledim iyiydi orda

O dakikalarda ilk suclu sabri mi ne lan ben miyim suclu. Adamlar nimeti bulunca 5 kere ayni yerden geldiler.

2 sefer atak sonlaninca sabri geldi. Bitanesinde aman banane ya dedi orta sahada yurumeye basladi.

Dingonun ahiri mi bura o zaman hocayla konus seni kanat olarak degerlendirsin bek alsinlar.
Az forveti ve kanati duzgun takim 10 dakikada 2 tane sıkıştırır sonra cevirmek icin 2 tane daha yersin.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın tekrarı başladı, şovunu izlemek isteyenlere duyurulur

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık'dan 50 kat daha iyi sağ bek acı ama gerçek

sabri iyi sağ bek değil. Sağ Bek dediğin önce defansı düşünecek Sabri her atakta ilerde bu nasıl Bek? Lahm,İvanovic,Alaba vs. hücumu düşündükleri için değil defansta iyi oynadıkları için bu kadar değerli. Sen önce kendi bölgeni kontrol et ondan sonra gerekirse ileri git.

Caner 2 senedir toplam 25 civarı gol-asist yaptı ama neden büyük kulüp istemiyor? Shakthar maçında gördüğümüz defansif hatalar yüzünden.

Tarik futbolcu olmadigi icin Sabri gecen sezon Tarik dan sonra bazilarina Dani Alves gibi geldi.

Eboue'yi düsünün bi, bir de Sabriyi. Alin size tas gibi sagbek.

Sabri'den sağ bek olmayacağını teknik heyet nasıl göremiyor, Sabri'den bek olmaz, saatli bomba gibi, pozisyon bilgisi zayıf, adamını kaçırıyor sürekli. Bence sağ beke alternatif bile olmaz, olursa ancak sağ açıka alternatif olabilir.

Adam sol bekten bozma Emre Taşdemir'e karşı bile zor anlar yaşıyorsa CL deki etkili kanat oyuncuları karşısındaki halini düşünemiyorum.Ayrıca maç somu kutlamalarında Yasin'e atarlanmış.Futbolunu geçtim adam takım içinde ki huzuru bile bozuyor.
https://vine.co/v/ewje7DiWJAZ

bu topçu,top rakipteyken neden müdahale etmek yerine topa baka baka geri geri kaçıp rakibi kaleye kadar getiriyor çözen var mı,teknik heyette kimse mi göremiyor ya da acizler mi sabriye bu hatasını söylemekte...telleste de aynı sorun var mesela

Daha 3.dakikada adamın içinden geçtiler resmen. Arkadan dili dışarda koşuyordu bizde Neymara,Ronaldoya karşı kendisiyle çıkmaya çalışıyoruz.

Galatasaray'ın 2001-2002 Süper Lig şampiyonluk kutlamalarında Sabri Sarıoğlu

MrnpovR.jpg

gRYoyki.jpg

r5uVP0c.jpg

Forum yönetimine sesleniyorum şu adamın başlığını silseniz de görüp sinir olmasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt