#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şutuna sokayım bunun salakça ortalarla öldürüyor tüm atakları ya savunmadaki leşliğide cabası

bu rezili kale direğine 40 metre uzunluğundaki iple bağlayacaksın .ileri gidemesin. ne zaman ileri çıktıysa geri de dönmüyor

HER mac gercekten HER mac ayni sey. Sabri ileri cikiyor, yürüye yürüye geri geliyor. Bu yüzden kac tane gol yedik gecen sezon, golü gectim kac tane pozisyon verdik böylece ama ya Muslera kurtardi ya da rakiplerin beceriksizligi sayesinde gol ile sonuclanmadi.

Ve biz bu adama 100% zam yaparak yeni kontrat verdik. Lanet olsun ya, bir kurtulamadik bu heriften sülük gibi yapisti yillardir.

Ne güzel kadro disi birakildiginda sevinmistim nihayet kurtulduk bu yeteneksiz heriften diye. Ama adami kapidan kovuyorsun catidan geri giriyor.

HER mac gercekten HER mac ayni sey. Sabri ileri cikiyor, yürüye yürüye geri geliyor. Bu yüzden kac tane gol yedik gecen sezon, golü gectim kac tane pozisyon verdik böylece ama ya Muslera kurtardi ya da rakiplerin beceriksizligi sayesinde gol ile sonuclanmadi.

Ve biz bu adama 100% zam yaparak yeni kontrat verdik. Lanet olsun ya, bir kurtulamadik bu heriften sülük gibi yapisti yillardir.

Ne güzel kadro disi birakildiginda sevinmistim nihayet kurtulduk bu yeteneksiz heriften diye. Ama adami kapidan kovuyorsun catidan geri giriyor.

Nasıl taraftar baskısıyla Aydından kurtulduk

sırada da bu var Can'cım

Nasıl taraftar baskısıyla Aydından kurtulduk

sırada da bu var Can'cım

Abi Aydin ile bunun arasinda ne yazik ki fark var. Aydin'i hemen hemen hic kimse sevmiyordu, bu yeteneksiz "reis" denen herifi hala seven bir kitle var.

Hele hele o saksakci Ultraslan buna bayiliyor.

Abi Aydin ile bunun arasinda ne yazik ki fark var. Aydin'i hemen hemen hic kimse sevmiyordu, bu yeteneksiz "reis" denen herifi hala seven bir kitle var.

Bence bu sahiplenme mevzusu biraz şişirildi Can

Mesela 2011 döneminde Ultraslan'ın ana avrat küfür ettiği adamdır Sabri

yani özetle taraftar tepki gösterirse Ultraaslan'da durmaz arkasında

Son düzenleme:
Şu sabriyi önümüzdeki maç adam akıllı ıslıklasalar da küsüp gitse şu takımdan.

Zeka seviyeleri hemen hemen aynı olduğu için bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt