#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bas git lan bu takımdan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gençliğim bu yeteneksiz herifi sağ bekte izlemekle geçti.

Kapıdan kovuyorsun çatıdan geri geliyor. Inanılır gibi değil. Asist yaptı diye övgüler yağdıranlar var. Iyi hoşta arkaya hiç geri dönmüyor, o kadar ön tarafta takılıyor asisti dr yapıversin artık.

Ayrıca ne mantıkla bu orta açmasını bilmeyen herife korner kullandırıyorlar?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bir rize maçı vardi 5-0 mi ne yenilmistik mondragonlu o gün bugündur sevmiyorum seni senin yüzünden 5 numaradan tiksindim Samsun'un yağmurundan tiksindim

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Çabaladığı kesin bu maçta emeğine saygı duyuyorum bu yönden.Lakin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez bu durum.Artık yeni bir açılım içine girmek lazım.Ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamaz artık, blok bir algı var sonuçta.

Ayrıca takımda tutanda ve oynatanda kabahat.Silah zoruyla oynamıyor sonuçta.Kulübün bakış açısı çok dar ki hala Sabri'ye emanetiz.

Son düzenleme:
Asist yapmış ; ne diyeyim iyi yapmış. Maçı baştan sona izlersek kornerler dahil Sabri'nin yaptığı kaç orta var ve bunun kaçı olumlu bir şekilde sonuçlandı? Sabri yerini koruyabildi mi? Bu denklemlere bakarsak Sabri iyi mi oynamış kötü mü oynamış belli olur. Bana göre berbattı ve bunu adamdan nefret ettiğimden söylemiyorum.

Asist yapmış konusuna gelince ; bir insan yerinde durmadıktan sonra ; arkadaşları orta yapabilsin diye önünü boşaltma gayretine girdikten sonra ; istediğiniz bir kişiyi dışarıdan alın sağ bek mevkisinde oynatın ;o kadar orta yaptıktan sonra biri asist olur. Ve bu yaptığı ortalarda hepsinde orta yapması gerekli miydi yoksa oyun başka yönde kurulup devam edebilir miydi alın size ayrı bir denklem daha.

Bu adam zaten oldu bitti ofansda katkili bi oyuncu özellikle bu tür maclarda ona bisey diyen yok

Ama savunmasi rezalet

~tap

Bu mala korner kullandıranın da Allah belasını versin.

Hala Sabri iyiydi diyenler var.. Her yediğimiz gol sabrinin kanattan si,vas maçı dahil..Adam geçen sene iyi oynadı gözüktü dünkü maç gibi Çünkü, Rakip takım kendi sahasına sıkışınca tezgahı sağ açığa kuruyo ve sadece 10 metrelik alan içinde orta şut pas yapıyo..Geriye kaçan toplara asla gi,tmiyo adam kovalamayo ilerde sadece 10 metrelik alanda top oynuyo..Neden çünkü akıllı yılların kurdu çözmüş olayı herkes asiste şuta bakıyo bizim akıllıda istatistik kasıyo...

Yolda görseniz imza alırsınız beyler yapmayın ama böyle...

Tapatalk

asist yaptı evet hemde 3 tane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt