#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kac tane antrenör gömmüs, ama hala takimda. Bir kurtulamadik bu heriften, kapidan kovuyorsun bacidan geri geliyor sinsi herif.

Ohh ne güzel sözlesmesinin uzamasi da garanti, nasil olsa sagbek yok takimda. Bu sezon 40-50 mac yapar. Mac basi paralari ile beraber falan 2,5 Milyonu görür.

Sabriye iki yillik sözlesme verildi, bu opsiyon felan hikaye. Sag bek birde almadilar, alsalar bile 15 maci ilk 11de öyle yada böyle doldurmasi, Türkiye kupaso felan filan ile doldurmasi cok basitti. Umut Bulut, Hakan Balta, ve Sabri. Bu oyuncular daha genc yaslarinda vasat, vasat üstü, yada kötü oyuncularken, bu yastan sonra yükseliste olan bir Galatasaray´da banko hale getirilmeleri, rezalet bir durumdur.

Son düzenleme:
Ligimizin en iyi 3 sağ bekinden biri neden söyleniyorsunuz anlamadım yıllarca oynadığı için mi yoksa başarılı olduğu için mi

çıkmış adamlara evladımız bunlar bizim diyor.ulan bu takımın evlatları biziz ,hiç bir yararı olmayacakken arkadaşlarımızla maç kavgası yapan ,bu yaşımızda düğünden çoluğumuzdan çocuğumuzdan kaçıp kıyıda köşede maç izleyen,ne olacak bu kulübün borcu deyip acaba cebimizden direk yardımda mı bulunsak diye düşünen hadi o olmuyor destek olsun diye bir sürü ürününü alan,yenilince sinirden sabaha kadar paket paket sigara içen ,etrafında ki herkesi Galatasaray lı yapmaya çalışan ,kartını alan ,hattını alan amaaaaa evlat onlar.

Allah kahretsin 9 maç mı kaldı ya. Beceriksiz yönetim Kevin'ı almayı başarabilseydi sağ bekte onu oynatırdı belki yabancı düşmanı herif bizde kurtulurduk.Lanet olsun.

Tapatalk

Arkadaşım sizin gibi düşünmek zorunda mıyım sabriyi beğenmek suç mu yıllarca emek vermiş kulübe sanki Gökhan gönül'ü beğenmişim gibi konuşuyorsunuz
ne demek kus kokusu

Adım Mehmet mutlu
siteye kaydolurken Mehmet mutlu ismi kayıtlı gözüküyordu bende bir L daha koyayım dedim

Su ana kadar ligde verdigimiz pozisyonlarin hepsi Sabri ve Baltanin hatasi. Sabrinin ofansif katkisi sadece lig icin yeterli. CL seviyesi icin o da yetersiz. Bizim gercekten kaliteli bir sag beke ihtiyacimiz var.

Yabanci sinirlamasi varken bile bu 2 oyuncu rotasyondalardi. Sinirlama kalkti, bizde ilk11 oynuyorlar. Bu 2 oyuncuyla gol yemedigimiz mac olmamasi normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt