#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 resmi macda oynadımı iş tamam ,sabri 1 yıl daha Galatasarayda, adam şu 15 'i bir tamamlayayımda ne olursa olsun diyordur keza keriz taraftarın parasını afiyetle cebe indirecek bu futbol fukarası adam.

Samar oglani yapilmasi moda oldu. Bunu ilk baslatan sikebahceliler. Cünkü Sabri sahada heryere kosuyor, defansa, ileriye, pres yapiyor, rakip kovaliyor. Bazilari gibi sahada saklanmiyor. Böyle olunca hatalar daha cok göze batiyor. Ne olmus? Sabri defansa kadar rakip kovalarken, orta sahamiz nerede?

Sabri defansa kadar rakip kovalarken

Ağa bu nedir?
Sabri bek oyuncusu olduğuna göre zaten öncelikli görevi defans, savunma değil mi? Adam bırak kovalamayı kılını kıpırdatmayıp orta sahadan pozisyonları izliyor. Bir maç vasata yaklaşan performans gösterince Sabri iyi oyuncu mu oluyor?

Samar oglani yapilmasi moda oldu. Bunu ilk baslatan sikebahceliler. Cünkü Sabri sahada heryere kosuyor, defansa, ileriye, pres yapiyor, rakip kovaliyor. Bazilari gibi sahada saklanmiyor. Böyle olunca hatalar daha cok göze batiyor. Ne olmus? Sabri defansa kadar rakip kovalarken, orta sahamiz nerede?

Kusura bakma ama ya mac izlemiyorsun ya da bilmiyorum artik baska birsey demek istemiyorum. Kisacasi sen ne anlatiyorsun yahu?

ya millet işi bitti diye takımlarının fenomen isimlerini gönderirken arkasına bakmıyor,biz hala aman sabri aman hakan aman bilmem kim.sanki bedavaya oynuyorlar.Hamza nın tek takdir ettiğim cümlesi "herkes gider Galatasaray kalır".artık takıma verim vermiyorsa gidecek ya ,ne burası darülaceze mi?

senin zekana ne diyim ki ben

ulan sabri o kadar koşuyorsa şu koşu mesafelerinde neden hiçbir zaman ilk 5e giremez

ayrıca burada bir sürü sabrinin atak yediğimiz halde geri koşmadığı videolar paylaşıldı onuda mı izlemedim bre gafil

Yeterli ve Maxi P.'den daha iyi dedigin Sabri'yi 45dk. sonra oyundan alip stoper olan Denayer'i bek'e cekiyorsan, ortalikta büyük serefsizlik var demektir.

Birazdan girer bombalar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamzonun ortagı olduğu bugün bir kez daha ispatlandi.

ayağına top bile değmedi
hamzayla kırışırlar parayı nolcak

ohhh kırışın paraları oh

sabri eşine yeni uçak alır , hamza da sevinir , vay be evlatlarım diye ağlar

Hadi yine iyisin kaptın maçbaşı ücretini.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hamza yine kıyağını yaptı sözleşmenin uzaması için. Aldığınız paraları haketmiyorsunuz haram olsun.

-Tapatalk-

gene kaptin parayi,baban hamza sagolsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Müthiş oynadı hakkını yemeyin.Taç çizgisinden oyuna girip 50 metre depar attı hakem düdüğü çaldı ve 20 bini kaptı.

Hamza denen ırkçı bunu son dakikalarda oyuna alıp sözleşme yenilenmesini sağlayacak sürekli bence görelim bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt