#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gozler seni sevmedi cocuk aslinda seni seveyim dedim Kalbim sevme dedi aklim sev dedi gozler sevme diyince kalbe ve gozlerime inandim sabricim.

12108929_1187207554626901_7860561643312535168_n.jpg

Hangi gazete bu ? Böyle şerefsizlik olmaz

Umarim Antep macinda oynarsin ve sari kart görürsün. Fener macinda bunu görmek istemiyorum.

Denayer'in sakatlığı var.Sabri de cezalı olursa Kadıköy'de Tarık'ın oynama ihtimali var.Bence görmesin.

sabri cezalı duruma düser, denayerde iyilesmesse sağ bek kalmıyor yalnız.

sabri deli meli gene dursun bir kösede, hic yoktan iyi diyecez artık. en azından adam gibi bir bek gelene kadar.

Denayerin sakatligi kücük birsey yanilmiyorsam. Hatta yarin oynama ihtimali bile var. Bence en temizi Sabri oynasin Denayer oynamasin haftaya kadar iyilessin, Sabri de kart görsün :)

Bu Hamza yine Umutu sag kanata koyar Fener'e karsi. Arkasinda en azindan Sabri oynayacagina Denayer oynasin.

Denayerin sakatligi kücük birsey yanilmiyorsam. Hatta yarin oynama ihtimali bile var. Bence en temizi Sabri oynasin Denayer oynamasin haftaya kadar iyilessin, Sabri de kart görsün :)

Bu Hamza yine Umutu sag kanata koyar Fener'e karsi. Arkasinda en azindan Sabri oynayacagina Denayer oynasin.

gencler macında ii performans gösterirse fb macında da sabri oynar.

ben chedjou'nun gencler macında ön libero denenmesini istiyom, ii performans gösterirse.

..............Muslera...........

..Sabri....Denayer...Hakan...Carole...

..................Chedjou........

sağlam bir defans hattı olur bence.

gencler macında ii performans gösterirse fb macında da sabri oynar.

ben chedjou'nun gencler macında ön libero denenmesini istiyom, ii performans gösterirse.

..............Muslera...........

..Sabri....Denayer...Hakan...Carole...

..................Chedjou........

sağlam bir defans hattı olur bence.

Hamza bunu hayatta denemez. Aklinin ucundan bile gecmez bu.

Ben sana söyliyeyim nasil olacagini, derbide Hamza orta sahayi Bilal-Selcuk yapacak.

adamın hanımı pilotmuş

eşine ferrari almasına boşuna onca laf edilmiş

Hamza bunu hayatta denemez. Aklinin ucundan bile gecmez bu.

Ben sana söyliyeyim nasil olacagini, derbide Hamza orta sahayi Bilal-Selcuk yapacak.

chedjou-selcuk ile kazanma ihtimalimiz olabilirdi. bilal'i yerler.

büyük ihtimal gene yenecekler de, hani doğru bir 11 cıkarabilsek en azından berebare kalma ihtimali doğar.

chedjou-selcuk ile kazanma ihtimalimiz olabilirdi. bilal'i yerler.

büyük ihtimal gene yenecekler de, hani doğru bir 11 cıkarabilsek en azından berebare kalma ihtimali doğar.

Hamza büyük maclarda sacmaliyor. Illa bir hiyarlik yapiyor ilk 11 de. Gecen sene bu hiyarlik Umut du. Bu sene de Umut mu olur yoksa Bilal mi olur bilmiyorum, hatta ikisini birden sahaya sürer bu.

Ben daha sürpriz birsey bekliyorum mesela Jem Karaca olabilir :D Adam bayiliyor fantazilere.

Bu adam hala nasıl futbol oynuyor, bu kadar uzun süre nasıl futbol oynadı diye büyük bir araştırma yapmak lazım.

taç çizgisinin oralarda topu kaldırarak çizgiye paralel pas atmaya çalışması beni izlerken dellendiriyor

Kaç km koştu acaba

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt