#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azcık allah korkun varsa oynatma hamzaoglu su beyin noksanı topcuyu

Maç bitmeden mağlubiyet golünüde yedirmiş rahatlamış adam.

Nasıl kirli bir çarkın dişlisiniz ki hiçbir halt yapmamanıza rağmen her maç ilk 11 çıkıyorsunuz? Bu neyin torpili? Galatasaray kimlere kalmış, yazık yahu..

4. Gol çok açık da, 3. goldeki seyirciliği inanılmaz. Orada kademeye girmemesi inanılmaz. Resmen bıraktı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herif Eboueyi kiskirtip Tarik,Veyseli aldirtip kendini kadroya sokturmak icin elinden geleni yapmis.Eboueden Sabriye gecis.Eboue yerlerde surunuyor diyen profesorleri tebrik ediyorum.Ebouenin Hucum cikislari yetiyordu.

Hain ve gudubet evlatmış ne evladı böyle evladım olsa cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim.

Gençliğimi yedin gençliğimi. Dile kolay gelen 12 sene yahu. 12 senedir bu kadar yeteneksiz olup bu kadar futbolla alakası olmayan bir adam nasıl hâlâ bu takımda yer bulur kendine.

Multimilyoner oldu bu herif bu yeteneksizlik ile. İşin en acı tarafı bu şaklaban futbolu bıraktıktan sonra efsane olarak nitelendirilecek büyük bir kısım tarafından ve kulüpte yine de iş bulacak bir şekilde ve bizi sömürmeye devam edecek.

Defol git lan defol git, bırak Galatasarayımızın yakasını Allahın cezası.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Defol git takımdan. Store'da harcadığım paradan eğer sana bir parça bile düşüyorsa haram zıkkım olsun. Burnundan gelsin.

4. Gol çok açık da, 3. goldeki seyirciliği inanılmaz. Orada kademeye girmemesi inanılmaz. Resmen bıraktı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri genel anlamda tehlike bölgelerinden bu tip pozisyonda sivistigi icin hic dikkat bile etmedim, ama dogrudur.

Son düzenleme:
Başarılı olmayı hedefleyen hangi futbol takımı yada hangi vizyon sahibi yönetim sabri gibi bir oyuncuyu bünyesinde tutar?

Bu adama neden vazgeçilmez gibi davranılıyor. Kardeşim gönderin ya da kadro dışı bırakın şu adamı.
Altyapıda yıllardır Sabriyi kesecek biri yoksa altyapıyı hemen kapatalım. Tarık oynasın razıyım artık.

Adamda tek birşey var o da hız. Şu aralar hızını bile kullanamıyor o da ayrı bir konu ama hala Hamza hoca ısrarla oynatıyor. Benfica maçında bu gözler bu adamı sol kanatta bile gördü. Resmen adama joker muamelesi yapan sözde teknik direktörümüz var.

bu gudubet, grosskreutz 'u da gömer size söylim. futbolu bırakana kadar çekecez artık yapacak bişey yok

Futbolu yok etmek maksadıyla mossad tarafından özel yetiştirilmiş bir ajan.

3-4 maç daha oynasa bu vatandaşın sözleşmesi otomatik olarak uzayacak ve bilmem kaç milyon avro kazanmaya hak kazancak!!!
Gidip te dönmeyen Hamza'nın prenslerinden biri... Geçen sene sırf bunun mallığı yüzünden boku bokuna Kadıköy'de yenilmiştik... Bugün de maç devamında çıldırttı bu Dani Alves'ten daha iyi arkadaş...

küfür küfür küfür küfür küfür

O degilde taç atişini taça attin ya orda bogazim dügümlendi sövemedim. Beni tepkisiz biraktin helal olsun.

ne futbolcular gördüm üstünde forma yoktu, ne formalar gördüm içinde futbolcu yoktu. Hiç birşey seni böyle tarif edemez.

Son düzenleme:
Dünkü maçtan sonra bir daha forma yüzü görmemeli.Tabii bunu adil,dürüst bir hoca yapar,Hamza değil.

Bu tipini sevdigime küfür edince küfür ettin oluyor,ve ceza yiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt