#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZwHZAoWAAAB1eh.jpg

Ya bu nasıl bir algı yönetimidir.Adamın 7 asisti varmış.Allah aşkına biri şu adamın asistlerini bir derlesin de görelim.2 hafta önce adam sivasspor maçında rakibe topu attı sinan araya girdi kendi çabasıyla ceza sahasına girdi golü attı adama asist yazmışlar.Ondan önceki asistleri de hep böyle saçma sapan şeyler...

Ya bu nasıl bir algı yönetimidir.Adamın 7 asisti varmış.Allah aşkına biri şu adamın asistlerini bir derlesin de görelim.2 hafta önce adam sivasspor maçında rakibe topu attı sinan araya girdi kendi çabasıyla ceza sahasına girdi golü attı adama asist yazmışlar.Ondan önceki asistleri de hep böyle saçma sapan şeyler...

Bu gereksizin asistlerinin hepsini hatirlamiyorum ama Transfermarkt sitesine göre asist sayisi 5 mesela. Sivas maci dahil bu sayiya. Diger 2 asisti nereden uydurmuslar merak ettim acikcasi.

1.asist Osmanli maci
2. ve 3. asist Konya maci
4.asist Bursa maci
ve 5.asist malum Sivas maci.

Ilk 3 asisti direkt adama pas zaten. Bursa macinda kafa topuna cikiyor top tesadüfen Podolski'ye geliyor o da kaleye zimbaliyor. 5.asist de zaten Sivas macinda attigi uzun top. Diger 2 asisti nerelerinden uydurmuslar merak ediyorum acikcasi.

Bu gereksizin asistlerinin hepsini hatirlamiyorum ama Transfermarkt sitesine göre asist sayisi 5 mesela. Sivas maci dahil bu sayiya. Diger 2 asisti nereden uydurmuslar merak ettim acikcasi.

1.asist Osmanli maci
2. ve 3. asist Konya maci
4.asist Bursa maci
ve 5.asist malum Sivas maci.

Ilk 3 asisti direkt adama pas zaten. Bursa macinda kafa topuna cikiyor top tesadüfen Podolski'ye geliyor o da kaleye zimbaliyor. 5.asist de zaten Sivas macinda attigi uzun top. Diger 2 asisti nerelerinden uydurmuslar merak ediyorum acikcasi.

Herhalde bursa maçında bu sağdan bomboş pozisyonda zar zor çevirdiği sonra buraktan yasine çarpıp giren golde de buna asist yazmışlar.Şu şov yapıp reklam panoarını tekmelediği pozisyon.Yani o maçta 2 asist yazmışlar ama toplasan yarım asist bile değil o maçtakiler.

asist olduğu iddia edilen paslarının hepsi kendi yarısahasından attığı uzun paslar tr liginde işe yarıyor mağlesef kaliteli bir oyuncu olsa pasla çıkar çizgiye filan iner bu yarısahadan orta pas acaip toplar kesiyor

15 yıldır ayağını kapatmayı öğrenemedin a..

Son düzenleme:
O iki pozisyonu da 10 metreden ormana attın ya, aldığın paralar haram zıkkım olsun rezil herif. Allah'ın belası herif.

onları atsa sarbi olmaz zaten yasinde oyunda kalsa oda atamazdı sıkıntıda bu

O vuruşları en iyi Podolski yapar bizde. En azından kaleye vur be adam

O golleri sabri atamadı, yasinde atamazdı, umutta atamaz. Be kardeşim kim atacak. Takımda podolskiden başka o golleri atacak adam yok biz nasıl maç kazanıcaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enteresan bir şekilde 2 maçtır oyuna girince takıma bir halley oluyor. İyi oynadigindan değil. Ama bir ruh geliyor.

Maçı çeviren oyuncudur. Düşmanlara gereken dersi vermiştir.

Biat edeceksiniz. Saygı duyacaksınız. Şapka çıkaracaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt