Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Evet dagilabiliriz.Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
seni kötüleyenler
senin b.kunu yesin sabri
aslanım benim:animation:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dagilabiliriz.Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
seni kötüleyenler
senin b.kunu yesin sabri
aslanım benim:animation:
Ya bu nasıl bir algı yönetimidir.Adamın 7 asisti varmış.Allah aşkına biri şu adamın asistlerini bir derlesin de görelim.2 hafta önce adam sivasspor maçında rakibe topu attı sinan araya girdi kendi çabasıyla ceza sahasına girdi golü attı adama asist yazmışlar.Ondan önceki asistleri de hep böyle saçma sapan şeyler...
Bu gereksizin asistlerinin hepsini hatirlamiyorum ama Transfermarkt sitesine göre asist sayisi 5 mesela. Sivas maci dahil bu sayiya. Diger 2 asisti nereden uydurmuslar merak ettim acikcasi.
1.asist Osmanli maci
2. ve 3. asist Konya maci
4.asist Bursa maci
ve 5.asist malum Sivas maci.
Ilk 3 asisti direkt adama pas zaten. Bursa macinda kafa topuna cikiyor top tesadüfen Podolski'ye geliyor o da kaleye zimbaliyor. 5.asist de zaten Sivas macinda attigi uzun top. Diger 2 asisti nerelerinden uydurmuslar merak ediyorum acikcasi.
Ya bu nasıl bir algı yönetimidir.Adamın 7 asisti varmış.Allah aşkına biri şu adamın asistlerini bir derlesin de görelim.2 hafta önce adam sivasspor maçında rakibe topu attı sinan araya girdi kendi çabasıyla ceza sahasına girdi golü attı adama asist yazmışlar.Ondan önceki asistleri de hep böyle saçma sapan şeyler...