#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'yi en iyi kullanma şekli 70'den sonra oyuna sokmak. Adam ne sağ bek ne sağ açık. Enerjisi ile maçın sonlarında yapacağı bindirmeler ile ancak etkili olabilir. Sene sonuna kadar bu şekilde kullanıp def etmek lazım.

Attığı golle 5 yıl daha takımda kalma hakkı kazanmıştır kendisini tebrik ediyoruz.

ne kadar leş bir adam tiksiniyorum kendisinden 3 kuruşluk mücadele eder insan gol falan attığına bakmayın.2 kanattada oynadı farkındaysanız ancak kanat bindirmelerini hep carole ve denayer yaptı.

Sacini mi boyatmis bu? Demin röpörtaj verirken dikkatimi cekti kafasi kapkaraydi.

Utanmadan 'neden parami elestiriyorlar' diyor.

Arkadas yetenegin bunlari haketmiyor bunu niye kabullenmiyorsun?

Ama bilincalti diye birsey var. Adam sürekli 'bu kulübe 20 sene verdim' diyip konusuyor. Adamlar profesyonellik nedir bilmiyor ki. Isleri gücleri torpil ve evlatcilik.

O kadar alismislar ki 'herseyimi veriyorum' diyerek paranin hakkini verdiklerini saniyorlar.

Beni de oynat bende savasirim, ama yetenegim yetmez.

Bunu ben Almanya'da U-takimlarinda 2. lig oynamama ragmen diyorum. Sabri'den daha iyi alti yapi egitimim vardir.

penaltı yapdırdı çalımadı,erkan zengin maymuna cevirdi sonrada cık TV'ye bık bık,senin Galatasarayda olduğun her gün haram bize, kuruş harcamam sana ve senin gibi futbolcu denen zevata..

Oynayacaksa sağ açıkta oynasın. Bekte oynayamıyor, saçma sapan fauller yapıyor. Defansın D'sini yapamıyor.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Yalniz bu kazma neredeyse her mac penaltilik pozisyon yapiyor.

4kByt5.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt