#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be melo, ulan ne ozlemisim gorunce bi de Sabriye atar yaptığını, duygulandım :D

Koray, selçuk gibi gamsiz, sorumsuz, vurdumduymazlar rakibe karşı saklandıkça sorumluluk alan, girişen Sabri, Hakan gibi futbolcular daha çok penaltılarla konuşulur.

Sabrinin penaltı olmayan pozisyonuna dikkat ederseniz, Sabri canini dişine takmış rakiple birebir mücadele halinde 2 metre ilerisindeki Koray yardima gidip Sabri ile rakibi kıskaca alacagına olduğu yerde korkuluk gibi donup kaliyor bunu yaparkende gamsizca iki elini arkasinda birlestiriyor! olayi sadece izlemekle yetiniyor.

Sabriyi öven birisini ciddiye almaya gerek yok.

Selcuku öven birisi ile es degerdir.

Sabrinin penaltı olmayan pozisyonuna dikkat ederseniz, Sabri canini dişine takmış rakiple birebir mücadele halinde 2 metre ilerisindeki Koray yardima gidip Sabri ile rakibi kıskaca alacagına olduğu yerde korkuluk gibi donup kaliyor bunu yaparkende gamsizca iki elini arkasinda birlestiriyor! olayi sadece izlemekle yetiniyor.
Sabri'nin rakibini ittirmesini doğru kılmıyor bu mevzu. Ayrıca Koray'ın tecrübesiz ve takım arkadaşlarıyla çok da uyumlu olamadığının altını çizelim sığ yorumlarla database kabartacağımıza.

Kadrolarda sabri görüyorum. Ulan Yasin´in zerresi kadar bile futbolcu degil, tam bir loser... Rakip eksik kalmis, tam oyunumuz hizlanmaya baslamis, gidip o pozisyonda topu eline alip, hakeme gülerek hareket cekiyor herif... Hakem ile nasil, ve nezaman oynanacagini bile bilmiyor, bunlar kendi takiminin oyun akisini bozacak hamleler, hemde dakika 80 küsürde. Orada o topu alip, gerekirse ellerin ile rakibin önüne koyacaksin. Hakem ile oynamayi bileceksin, yada bulasmayacaksin. "Bakin oynamaya calisiyoruz, ama hakem suclu ondan yenemiyoruz" gibi tavirlar ile sadece kendi oyuncularinin kafasinda, pisikolojikman bir bloke daha koyarsin, ki zaten mac boyunca gol kaciriyorsun takim halinde...

Öldügün gün, benim dogum günüm olacak, gibi sözler dolaniyor kafamda, ama söylemek istemiyorum.

Herif Selçuk'tan Donk'tan faydalı oynuyordu.Niye çıktı anlamadım.

Takımın en iyisiydi.

Oyundan çıkması sürpriz olmadı o yüzden.

Kiziyoruz sevmiyoruz falan da Selcuk dan kat kat daha faydali oynuyor.

Halimize bak ya Sabri asist yapiyor Yasin gol atiyor.. Vay anasini..

ister asist yapsın ister gol atsın ben artık bu takımda görmek istemiyorum...

sabri selçukdan daha adamdır ister kabul edin ister etmeyin çıkmasıda net hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt