#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adamın Avrupa maçlarında yürüyüşü hal ve hareketleri öyle bir değişiyor ki deli oluyorum. Burnu bir karış havalarda, daha bir adam eksiltmeyi beceremiyor topa arada alakasızca basarak kendini dünya yıldızı sanıyor herhalde.

Yahu çıldırdınız galiba, ilk Lazio maçında da bunda da kafasına göre bir sağda bir solda geriye hiç gelmeden takıldı adam. Organizasyona sıfır katkı ile sadece ileride bekleyip top gelince iş yapan adam niye böyle değerli oldu anlamadım.

RkJY0n.jpg

Şu haritanın yeteneğin kısıtlı olmasıyla falan hiç alakası yok.

Şimdi bu adam 6 milyon TL kazanıyor ve sağa sola deli dana gibi koştuğu için mi iyi oynamış oluyor? Galatasaray taraftarı olarak kendimizi sorgulamalıyız, beyin yerine kafamızın içinde ne var acaba, çemişgezekspor seviyesindeki adamları kahraman ilan ediyoruz her zaman

Abartmayin yahu. Klasik Sabri iste. 1-2 mac göze batar sonra yine eski haline geri döner.

Ama birsey söylemeden duramayacagim, o kaptan bozuntusu Selcuk sahada hayalet gibi dolasirken ve her türlü sorumluluktan kacarken bu adam didiniyor birseyler yapmaya caba gösteriyor.

Utan lan Selcuk utan rezil herif. Senin gibi kaptan olmaz olsun, rezil rüsva herif o yedigimiz golde yere cöküyor bir de ne düsündüysen artik o kisitli beyininle.

Son düzenleme:
Başı kesilmiş horoz gibi dolanıyor ortalıkta. Abartmayalım.

Haaa istekli olduğu da bir gerçek tabi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reys 2 maçta tüm hücum oyuncularimizdan daha efektikf oynadi

biat edeceksiniz

Abartmayin yahu. Klasik Sabri iste. 1-2 mac göze batar sonra yine eski haline geri döner.

Ama birsey söylemeden duramayacagim, o kaptan bozuntusu Selcuk sahada hayalet gibi dolasirken ve her türlü sorumluluktan kacarken bu adam didiniyor birseyler yapmaya caba gösteriyor.

Utan lan Selcuk utan rezil herif. Senin gibi kaptan olmaz olsun, rezil rüsva herif o yedigimiz golde yere cöküyor bir de ne düsündüysen artik o kisitli beyininle.

selcukun annesi beni bagislasin, dün baya kulagini cinlattim hanimefendinin, tabi onun da sucu var, selcugu dogurmasaydi bu küfürleri isitmezdi...

Kusura bakmasin, kurunun yaninda yas da yanar..

Sözleşmesinin biteceği sezonlarda hep istekli olmuştur zaten Sabri. Şu anda da farklı bir durum yok, opsiyonu iptal olduktan sonra yırtınmaya başladı doğal olarak.

Iste neden gelismiyor bu kulüp biliyormusunuz?

Yillardir Balta ve Sabri gibilerini bir kac mac iyi oynamasindan dolayi tekrar kullandigimizdan.

Bu mac iyi olsa ne yazar? Kapasitesi belli. Coktan kovulmaliydi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Dün çıkmasının sebebi Yasin'in gol atması attığı golle de motivasyonunu yükseltmesini düşünmesiymiş hocanın. dıdısının dıdısından boş yer oyundan alındı. Donk - Bilal değişikliği yapılsa baska seyler olurdu belki.

Bundan sonra Galatasaray Futbol takiminin banko oyuncusu. Sag tarafta kimler varsa, Linnes fln simdiden kulüp aramaya baslasin.

Alt yapidan gelen Orhan Atik ayni sekilde alt yapida yetisen evlat Sabri'yi her mac 90 dk. oynatir, oynatma ihtimali vardir.

Bundan sonra Galatasaray Futbol takiminin banko oyuncusu. Sag tarafta kimler varsa, Linnes fln simdiden kulüp aramaya baslasin.

Alt yapidan gelen Orhan Atik ayni sekilde alt yapida yetisen evlat Sabri'yi her mac 90 dk. oynatir, oynatma ihtimali vardir.
Dün yazdigim yine gerceklesti. Bundan sonra evlat hic kesilmez. Evlatci babasi geldi resmen takimin basina.

Bu adam sene sonu defolsun artık, bıktım bu belayı görmekten takımda

Sezonu kapatti galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt