#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA! - Akhisar Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sabri Sarıoğlu, 3 hafta sahalardan uzak kalacak. (NTV Spor)

Sabri ye yazık oldu eksikliğini cok hissedecegiz. Olcan in kendisine cok dikkat etmesi gerek yoksa kanatsiz kaliriz. Önümüzde deki haftalar Olcan-Yasin. Linnes-Podolski tandemleri ile oynamaliyiz. Umarim birileri sapkadan Osmani cikarmaz.

, oŞu anda tüm süper lig takimlari icinde en iyi yerli ve yabancı futbolculara sahip takimiz.
Hamza, Denizli, Yönetim elele yanlış tercihleri ile bu takımin el freni oldu. Ama Galatasaray takimina en büyük zarari kendi taraftari verdi.
Şampiyon olmuş kendi takimini daha keyfini yasatamadan durmadan asagiladi. Sabri. Olcan, Yasin, Emre, Sercan , Hakan, Bilal gibi baska takimlarda da kendini ispat etmis futbolcularini durmadan asagiladi yerlerine yeni isimlar aldirtmak istedi, yönetime baski yapti. Tepeden inme Veyseller, Tariklar, Koraylar yabanci komisyon cöplerine bel bagladi. Bu taraftar Podolski, Sneijder gibi dünya yildizi yabancilara, Denayer, Bruma gibi genç yetenekleri bile ilk firsatta satti. Ama Telles gibi koca bir sezonda yedek kalmadan sadece 2 asist yapmislari göklere cikardi.

tumblr_nlsf0lvq0S1sukgspo1_500.jpg

Reyiz önce ki hayatında felsefeci imiş.

Buna gelene kadar elestırılecek bı ton adam var chedjou muslera gıbı

Sabri mümkünse sezon sonu git

Moderatör tarafında düzenlendi:
Acitasyona bak :red::red:

Yağmur Sarıoğlu (Sabri Sarıoğlu'nun eşi): "Dört yıldır aynı postalla kışı geçiriyorum. Üniversiteden kalma pantolonlarımı giyiyorum."

Paranizla istediginizi yapin da milleti aptal yerine koymayin arkadas.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Adam yillardir milyonlari kazandi bu yeteneksizlik ile, adamin LÜKS araba koleksiyonu var, 1-2 sene önce karisina ucak almisti.

Utanmadan bir de milleti aptal yerine koyuyorlar.

Reys 2008'de az kalsin Fiorentina'ya gidiyordu.

Aslinda Sabriyi her sezon 3 ay kovup ondan sonra tekrar takima kazandirmak lazim.

Kadrodaki rolü tehlikede olunca daha çok çalisiyor

Simdiden kücük dilimi yuttum.:38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt