Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Kalmasi söz konusu bile olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri Sarıoğlu: "Rize maçında Emre'ye ağır eleştiriler yapmışlardı. Ona destek için pazubandını takmasını istedim."
Sabri Sarıoğlu: "Emre bana pazubandı getirdi. 'Sen tak' dedim. 'Olur mu abi kaptan sensin' deyince ben de onun takması için ısrarcı oldum."
Sabri Sarıoğlu: "Galatasaray kaptanlık pazubandı bizim şerefimizdir. Onu takmamam gibi bir hareketi hiçbir futbolcu yapmaz."
Sabri Sarıoğlu: "Amacım alt yapıdan gelerek Galatasaray'a büyük hizmetler veren Emre kardeşimi onore etmekti." (DHA)
Hazır bir yabancı sag bek alacagımıza bir sene daha kalmalı diyelim o vakit.Üstat Galatasaraylılığını konuşturmuş.
Tebrik ediyorum, güzel bir düşünce.
Sabri Sarıoğlu: "Rize maçında Emre'ye ağır eleştiriler yapmışlardı. Ona destek için pazubandını takmasını istedim."
Sabri Sarıoğlu: "Emre bana pazubandı getirdi. 'Sen tak' dedim. 'Olur mu abi kaptan sensin' deyince ben de onun takması için ısrarcı oldum."
Sabri Sarıoğlu: "Galatasaray kaptanlık pazubandı bizim şerefimizdir. Onu takmamam gibi bir hareketi hiçbir futbolcu yapmaz."
Sabri Sarıoğlu: "Amacım alt yapıdan gelerek Galatasaray'a büyük hizmetler veren Emre kardeşimi onore etmekti." (DHA)
Dursun Özbek, Sabri'ye 1 yıl daha sözleşme garantisi verdi. Bunun üzerine Sabri opsiyonu feshetmeyi kabul etti. (HT)