#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net golü ve yediğimiz golde adamını kaçırdı.

Yenilirsek bu herif yüzünden

Nefret ettigim oyuncularin basinda gelir herzaman da oyle olmustur. Birakip da gitmiyor bu sene de gonderemezsek artik bundan sonra bizde jubile yapana kadar kalacagini bilmek lazim.

3ae8e34435c8ae25d6c3aee794d57ead.jpg

Nefret ettigim oyuncularin basinda gelir herzaman da oyle olmustur. Birakip da gitmiyor bu sene de gonderemezsek artik bundan sonra bizde jubile yapana kadar kalacagini bilmek lazim.

Az önce bir konuda okudum. Premier Ligden isteyenler varmis. :asd22:Sabriyi İngiltereden en fazla 3.ligden bir takim ister, onlarinda verecegi maas 10 bin pound civaridir. Sadece kosan, hatta kosu kalitesi de cok kötü olan bir oyuncu. İngilterede herkes kosup, mücadele ediyor. Amatör ligdeki oyuncular bile.

Sabri bizden gitse, bir Anadolu takimina gider ve kazanacagi max. maas 500 bin TL. Sabrinin yerinde sen olsan gider misin? Ben kovsalarda gitmem.

Bi kurtulamadık şu sülükten, defolup gitsene artık. Gına geldi senin sahadaki varlığından.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Carole'e güvenmeyip sürekli Olcan'i oynatanlar görüyordur Carole'in kalitesini.

Iste aynisi Linnes icin yapiliyor. Sürekli güvenmeyip yillardir ne oldugu belli olan evlat Sabri oynatiliyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

aynen. bu kadar yeteneksiz oyuncu nasil 325 mac oynadi
Yanlis anlamada sizin gibi taraftar zihniyetinden dolayi.

Bak dün Carole için bizim oyuncu degil diyordun. Bu tip oyunculari gereksiz sekilde cabuk kesiyorsunuz.

Sabri ise? Iyi pres yapiyormus. Yaptigi her pres takim savunmasi anlaminda zararli aslinda ama kimse görmüyor.

Biz amatörde oynayip tek basina pres yapinca hocalar bize bagiriyordu tek basina yapmayin diye. Burda ise adam Sabri deniliyor.

Yanlis anlamada sizin gibi taraftar zihniyetinden dolayi.

Bak dün Carole için bizim oyuncu degil diyordun. Bu tip oyunculari gereksiz sekilde cabuk kesiyorsunuz.

Sabri ise? Iyi pres yapiyormus. Yaptigi her pres takim savunmasi anlaminda zararli aslinda ama kimse görmüyor.

Biz amatörde oynayip tek basina pres yapinca hocalar bize bagiriyordu tek basina yapmayin diye. Burda ise adam Sabri deniliyor.

Dün erken konusdugumun farkina vardim zaten, sonra tebrik ettim. Hakliymisin dün.

Bizim gibi taraftardan dolayi mi, anlamadim ki, burda Sabriyi savunan var mi daha? Ben hic bir zaman savunmadim Sabriyi, bi Rijkaard doneminde begenmisdim adami, ama ondan once ve ondan sonra hic arkasinda durmadim.

5 tane çok iyi oynadığı maç say desen sayamam ;)

Geçen sezon BJK'a karşı fena değildi
Takıma geri döndükten sonra bir kaç maç iyiydi hatta Murhan Sabri'nin sözleşmesi uzatılsın diye bir başlık açmıştı yanılmıyorsam

Bu sezon o 2 Lazio maçında katkısı oldu.

Dün erken konusdugumun farkina vardim zaten, sonra tebrik ettim. Hakliymisin dün.

Bizim gibi taraftardan dolayi mi, anlamadim ki, burda Sabriyi savunan var mi daha? Ben hic bir zaman savunmadim Sabriyi, bi Rijkaard doneminde begenmisdim adami, ama ondan once ve ondan sonra hic arkasinda durmadim.
Sizin gibi taraftar derken ister istemez genelleme yaptim tabi. Ama Sabri yi savunma konusunda degil, digerlerini cabuk asip kesme konusunda. Cünkü Carole asilinca Olcan oynatiliyor, Linnes asilinca Sabri oynatiliyor mesela.

Yani sabirli olmak gerekir.

Sizin gibi taraftar derken ister istemez genelleme yaptim tabi. Ama Sabri yi savunma konusunda degil, digerlerini cabuk asip kesme konusunda. Cünkü Carole asilinca Olcan oynatiliyor, Linnes asilinca Sabri oynatiliyor mesela.

Yani sabirli olmak gerekir.

Peki o zaman sana bir soru, ama genel anlaminda. Bu takimda Tarika veya bazi turk oyunculara cok az sans verilmedi mi? Ama burda kimse onlari savunmadi.

Peki o zaman sana bir soru, ama genel anlaminda. Bu takimda Tarika veya bazi turk oyunculara cok az sans verilmedi mi? Ama burda kimse onlari savunmadi.
Yahu Tarik'in topla oyunundan, top kontrolünden, top sürmesinden, pozisyon almasindan belli oluyor vasat oldugu.

Adam daha basics dedigimiz seyleri cözmemis. Zaman kaybı olur ona yatirim.

Dogru futbolculari savunmak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt