#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce bir konuda okudum. Premier Ligden isteyenler varmis. :asd22:Sabriyi İngiltereden en fazla 3.ligden bir takim ister, onlarinda verecegi maas 10 bin pound civaridir. Sadece kosan, hatta kosu kalitesi de cok kötü olan bir oyuncu. İngilterede herkes kosup, mücadele ediyor. Amatör ligdeki oyuncular bile.

Sabri bizden gitse, bir Anadolu takimina gider ve kazanacagi max. maas 500 bin TL. Sabrinin yerinde sen olsan gider misin? Ben kovsalarda gitmem.
Ingiltere den mi :D

Sabri kim yurt disinda top oynasin? Kim yazdiysa iyi sallamis, onun oynayacagi lig Sportoto ligi o da bizim sayemizde gercek oluyor. Sabri nin sozlesmesi bitiyor ve insallah bu sezon son senesi olur bizimle. Artik bundan sonra hala bununla yeni sozlesme yapacaklarsa jubilesini bizde yapacagini adim gibi eminim. Torpilin bu kadari da artik ancak bizim kulupte olur zaten. :(

Sivok mu Sabri'nin adamıydı? Sabri'nin abv. O ayrı. Defolsun gitsin.

Ama golde hatayı sabride aramam ben.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamı değildi ama yanında duruyordu.Zıplamasa bile bozması gerekirdi.Sivok'u takip etse ve golü yesek bir şey demezdim.

Türk futbolu ve futbolcusunun vücut bulmuş hali resmen. Gereksiz yerlerde topu dürter, lüzumsuz çalımlara girer, olmayacak yerde ve olmayan yeteneğiyle tek top yapmaya çalışır, defansif disiplinden uzak olup rakibine aniden koşarak takımın defansta aldığı şekli bozar ve en önemlisi kaleyi gördüğü an şut çeker.

Ingiltere den mi :D

Sabri kim yurt disinda top oynasin? Kim yazdiysa iyi sallamis, onun oynayacagi lig Sportoto ligi o da bizim sayemizde gercek oluyor. Sabri nin sozlesmesi bitiyor ve insallah bu sezon son senesi olur bizimle. Artik bundan sonra hala bununla yeni sozlesme yapacaklarsa jubilesini bizde yapacagini adim gibi eminim. Torpilin bu kadari da artik ancak bizim kulupte olur zaten. :(

Valla biz sessiz kalırsak daha sabri gibi aydın gibi tembel yeteneksiz adamlar bu takımı daha çok yolar.

Bir de bu yetersizin ileri dogru kostugunda "Sabri pres yapiyor" diyen spikerler var ya.

O an bir kasik suda boagasim geliyor onlari.

Ben artik umudumu kaybettim abi.

Bu sülükten kurtulus yok bize. Bir de hala bunu öven gerizekalilar var ya, en cok da onlara sinir oluyorum.

Kafasina kafasina vuracaksin bunu övenlerin, cünkü o kafa bostur.

Arkasına rakip kaçıyor linnese sen tut diyor her seferinde eleman 2 kişiyi tutmaya çalışıyor, sen sağ bek oynamadın m hiç yardıma gelmiyosun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yil 2016, Aylardan Mayis ve hala Sabri ile mac kazanmaya calisiyoruz. Sagbek, bi baktik Sag acik, olmadi Sol acik. Abv bu yonetimin!

Bence iyidi bugun.

Problemimiz sabri degil, dursun.

Dursun gitmezse kimi alirsan al olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt