#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abartildigi kadar kötü degildi. Olcan oynasaydi ondan daha iyi oynardi misal.

Ama net Galatasaray topçusu degil.

15 dakka koştu son nefesinde taraftarı gaza getirdi ve kalan 75 dakika boyunca yoktu vallahi çok akıllı adam 90 dakka oynayamayacağını biliyor 15 dakika erkeklik yapıyor ve yorumlar ortada işte :D

def ol, Hamit Sabri ve Yasin'e yeni sözleşme yapan şerefsizdir haindir. Artık yeter, bütün çöplerin def edilmesi gerekiyor.

Sabri sarıoğlu defol git lan kan emici

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sabriyi eleştirmek moda, forumdaki birbirinin yazilarini beğenen kankalar maalesef Sabri konusunda kafa yormadan sabriye verip veriştiriyor. Medyadaki Gs li spor yazarlari bile istisnasız sabriyi övüyor ve Bunun açıklamasını yapiyorlar.

Bjk maçinda sabri selçuk ve donkun aciklarini kapatti, defansın her yerine yardima kostu,
Hatta macin sonunda dogu sabriyi solbak sandım. Birçok atagin kesilmesinde vardi cankutaran gibi her yere kostu, Orta sahada pres yapti.

Sampaoli gelirse takımın vazgeçilmezi olur muhtemelen

Isı haritası bunu gösteriyor

Yine cok güzel gözünü boyamis milletin. Sonra da niye bu heriften kurtulamiyoruz diyoruz.

Taraftar bu kafada olursa, kulüpteki hiyarlari düsünemiyorum bile. Defol git ulan defol git sende Dursun gibi.

Yine cok güzel gözünü boyamis milletin. Sonra da niye bu heriften kurtulamiyoruz diyoruz.

Taraftar bu kafada olursa, kulüpteki hiyarlari düsünemiyorum bile. Defol git ulan defol git sende Dursun gibi.

Yasin 3 maçı katledip 1 gol atıyor, sonra birden "kadroda mükemmel 1 alternatif" oluyor. Sabri tüm sezon b*k gibi top oynayıp, 2-3 maç deli danalar gibi boş koşular yapıyor, Sabri reis kalmalı, "iyi bir yedek" oluyor. Olcan yine öyle.. Böyle dangalak taraftar oldukça bu takımdan bir bok olmaz.

Sözleşme uğruna bir tarafını yırtmaktan çekinmedi, umarım geçen sene yapmadığımızı yapıp postalarız.

{taptap}

Ya git artik be arkadas git gece gece ismini gorup cinnet geciriyorum.

Prandelli hocam bunu ne güzel kadro disi birakmisti. Apo gelir gelmez affetti, ulan Apo iyi halt yedin.

Prandelli reisin degerini bilemedik.

Hadi inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt