#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık aldık Sabri formayı kaptı

Salih aldık Sabri formayı kaptı

Veysel aldık Sabri formayı kaptı

Grosskreutz aldık Sabri formayı kaptı

Linnes aldık Sabri formayı kaptı

Reis bu işi biliyor.

Yerine hep yarim yamalak adamlar aldigimiz icin kurtulamiyoruz zaten. Ne kadar para harcandi, sonuc? Elde var sifir.

Eboue gibi bir adam aldik gelir gelmez kesti bu herifi. Sen gidip Tarik, Veysel, Linnes gibi vasifsiz elemanlar alirsan böyle olur tabi.

O kadar para harcadik kac tane adama, yazik günah degil mi ya. Bir defa harcayip tas gibi bir sag bek alirdik o paraya.

İşte Maxi'yi alacaktık.Bu Linnes'te falan iş yok.Umut beslemeye gerek yok bence,adam leş bir futbolcuyum diye haykırıyor.

Umarım Cavanda formayı alır artık.

Her top geldiginde aninda orta acmaya veya topu ayagindan uzaklastirmaya calisiyor , topla beraber 2 metre gittigini gormedim

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Topu sağ ayağından soluna çekip orta yapıyor ya acayip ihya oluyorum. Böyle bir klas olamaz arkadaş.

oyuna girerken şimdi maçta iyi oynar formayı kapar izleyin dedim arkadaşlara :D

Dön dolaş yine Sabri vay arkadaş ya

Bu basliga giremeyen ama sneijder basliginda cirit atan sisman pilot arkadaslar var diye duydum. Maasini aldigi adami niye elestirsin sonucta degil mi

Bir pozisyon vardi soluna cekip orta acmaya calisti ama sol ayagiyla topu havaya kaldiramadi.

Ulan sen kimsin de daha "güclü" sag ayagin ile orta acamazsken sol ayaginla orta acmaya calisiyorsun. O pozisyonda güzel bir kontra yedik sonra.

Linnesi'de kesdi bravo.
Sabri kimleri kesdi oyle bir liste hazirlamak lazim.

Takımın en iyi sağ beki şu an ins cavanda daha iyi çıkar ama sanmıyorum

38 sağbek aldık hala Sabri oynuyor ben artık kabulledim sonsuza kadar Sabri bey sagbekimiz olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt