#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben adami anliyorm.

Adam kaptandi kaptanligi elinden aldilar, 3'lü cektiriyordu elinden aldilar, reis'di onu da elinden aldilar (benim gözümde cünkü yeni reis Carole'dür).

Adamin tek bir meziyeti kalmadi :D

Adamın ne suçu var? Yıllardır sağ bek almayı beceremeyenler utansın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alves gelse leş oynayıp yerini Sabriye kaptırır kesin.Bende kabullendim.Bu adamı kesmek mümkün değil.:asd22:

Dün rakibin sağindan atti solundan geçti. Lan ne oluyor dedim. Yaptiği orta auta gidince Sabri beni gerçeklerle yüzleştirdi

Linnesi'de kesdi bravo.
Sabri kimleri kesdi oyle bir liste hazirlamak lazim.
b9812b8d28939bf51fd0643afd2ea9d8.jpg

Futbol onu bırakalı 3 sene oldu.

Temposunu da kaybetmiş. Bitmiş.

2 yabanci sag bek, 1 yerli sag bek var ama yine de bu beceriksiz herif oynuyor yeter be

O liste guzelde cihan ve ugurdan sonra orayi tapuladi sarbi diye animsiyorum. O donemlerde bek degildi.
Cihanda az kudurtmamisti o bolgede taraftari.
Edit. Hatta Hakan Sukur Ribery gittiyse o bolgede sabri var bize yeter demisti.

Son düzenleme:
Seneye yine sözleşme uzatacağımız ilk adam . Korktuğum şey bu en az 36 falan da bırakır çünkü vücut yapısı da müsait

Eboue oynuyordu sağ kanatta.Bi anda kayboldu gitti.Riera oynuyordu sol kanatta.Bi anda kayboldu gitti.

2. devre sadece 2 posisyon gördük kalemizde. Ikiside bu salagin önde top kaptirdiktan sonra

Levent eğer umut kazmasına yaptığını buna da yaparsan sana kredim sonsuz açılır . Umut denen kazma beni hoca değil yönetim göndermek istedi dedi ki bence de öyle , özellikle Levent istemedi . Hadi yap şu Sabriye de bir şey

Gol yediğimiz pozisyondaki kornerde hakem ilk aut vermişti bu avel gidip korner demiş.

Sana mı kaldı lan :mad:

orta yaptığı kalecinin kürek kemiğini parçalamış. kaleci 2 ay bitkisel takılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt