#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
02.jpg

Genç milli takımlarda ortalığı estiren 40 m ye ayağa top atan adam geçen fişek gibi şut çeken Türkiye'nin geleceği denen Sabri. Yıllar geçtikçe bu fotoğraftaki arkadaştan hep uzaklaştın be reyiz.Senin durumun gerçekten üniversitelerde incelenmeli ben hiç bir futbolcuda bu kadar geriye gitme yeteneklerini kaybetme görmedim. Hani fiziken bitersin düşündüklerini yapamazsın anlarım ama sendeki durum çok farklı reyiz incelenmeli.

Bu adam binlerce insanı futbola küstürmüştür. Her gelen yönetim de bu adamla sözleşme uzatmıştır. Çünkü dünyanın en şanslı oyuncularından birisi. Kime yatırım yaptıysak o bölgede çürük çıktı. Bir süre ancak Eboue kesti onu( zaten o aralıkta kazandığımız başarılar ortada).
Cihan Haspolatlı-Bonservissiz
Abel Xavier - 1.5 milyon euro (Kiralama)
Cesar Prates - 1.5 milyon euro
Serkan Kurtuluş - 1 milyon euro
Emmanuel Eboue - 3.5 milyon euro
Salih Dursun - 2.75 milyon euro
Veysel Sarı - 700 bin euro
Tarık Çamdal - 4.75 milyon euro
Martin Linnes - 2 milyon euro
Luis Cavanda - 1.8 milyon euro

Yani diyeceğim şu ki bu adam şanslı ve futbol tanrıları onun oynaması için aldığımız tüm adamları ıskartaya çıkarıyor. Bize de kanser olmak düşüyor.

Tek umudum Cavanda'nın gelecek haftadan itibaren formayı alması ve bu adamı bir daha Galatasaray'da görmemek...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Şu adamın oynadığı kazandığımız maçlardan bile zevk alamıyorum.Acilen 18 dışı kalmalı cavanda banko linnes yedek olmalı zaten bu ve hamit le neden uzatıldı anlamak zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gol yediriyodu hava topuna artislik vuruş denerken

Adam defansi satiyor resmen ya biseyler deneyecem diye. Erenden bir artislik vurus gormus Sabride yapmak istemis ama ikisi bir mi.
Yalniz bazen kafa toplardada aynisi yapiyor, topun dusecegi yeri cok kotu degerlendiriyor hirbo

Hareketler falan çok yavaşlamış. Yani o hızlı adamdan pek de eser kalmamış. Hiç bindirme yapamadı veya yapmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir kurtlamadik su heriften ya. Iyi oyna lan bugün bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt